Taistelijoiden elämä käy liekehtiväksi Killer Instinctin tulevalla laajennuksella / Uutiset / pelaaja.fi

Taistelijoiden elämä käy liekehtiväksi Killer Instinctin tulevalla laajennuksella

28.03.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Upouusi Killer Instinct -taistelija Hisako on saapunut ensimmäisten Killer Instinct -pelaajien kätösiin. Tapahtumaa on juhlistettu tietysti Hisakon taitoja ja tarinaa valaisevallla uudella trailerilla, joka samalla on saapunut myös vilauttamaan peliin seuraavaksi saatavaa Cinder-taistelijaa.

Vanhemmille Killer Instinct -faneille Cinder on tuttu aivan ensimmäisestä pelisarjan osasta. Sen jälkeen hahmoa ei ollakaan sitten enää nähty, sillä liekkimies jätti väliin tyystin Killer Instinct 2 -karkelot.

Cinder tulee olemaan järjestyksessään seitsemäs taistelija, joka kuuluu uuden Killer Instinctin toiseen tuotantokauteen lukeutuvan kahdeksan uutuushahmon joukkioon. Muita kakkoskauteen kuuluvia kamppailijoita ovat olleet Hisakon ohella Maya, TJ Combo, Riptor, Kan-Ra ja Aganos.

Myös bonushahmo Omen julkaistiin peliin alkuvuodesta. Häneen käsiksi ovat päässeet vain sekä Killer Instinctin kakkoskauden Ultra Edition- ja Combo Breaker -hahmopakettien ostajat. Hahmoa ei voi ostaa siis peliin yksinään.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän BusterGarou kuva
BusterGarou

Ou jees get hyped!! Cinderiä ollaan odotettu jo kauan. Hisakokin on ollut mielestäni yks parhaimpia kakkoskauden hahmoja tähän asti :D Pitääpi treenata lisää ja löytää uusia kikkoja sen Wrath-systeemin kanssa.