Nintendo on julkistanut seuraavat kaksi lisäsisältöhahmoa, jotka saapuvat uusimpiin Super Smash Bros. -peleihin. Toinen hahmoista on Fire Emblem -sarjasta tuttu Super Smash Bros. Melee -konkari Roy, kun taas toinen on itse Street Fighter -sarjan kansikuvapoika Ryu, jota ei koskaan aiemmin olla nähty osana Super Smash Bros. -sarjan taistelijatarjontaa.

Molempien hahmoista pitäisi olla parhaillaan saataville sekä 3DS:n että Wii U:n Super Smash Brosiin yhdessä jo aiemmin jo julkistetun Lucasin kanssa. Sekä Lucas että Roy maksavat joko pelkästään 3DS:lle tai Wii U:lle ostettuna 3,99 euroa kappaleelta tai sitten kerralla molemmille alustoille ostettuna 4,99 euroa.

Ryu vuorostaan on hintavampi kokonaisuus, sillä hahmon mukana peliin lisätään myös tälle omistettu oma kenttänsä. Ryun saakin yksinään joko 3DS:lle tai Wii U:lle ostettuna 5,99 eurolla ja molemmille alustoille kerralla 6,99 eurolla.

Tänään sunnuntaina uusimpiin Super Smash Bros. -peleihin ladattavaksi on saapunut myös uusia kenttiä ja Mii-asusteita. Kentistä Miiverse Stage on kaikille ilmainen, kun taas alkuperäisestä Super Smash Brosista tuttu Dream Land -kenttä kustantaa yhdelle alustalle ostettuna 1,99 euroa ja molemmille alustoille hankittuna 2,99 euroa. Eri asukokonaisuuksille hintaa kertyy vuorostaan 0,79€/1,19€ per asukokonaisuus.

Uusien asusteiden joukkoon lukeutuu esimerkiksi Virtua Fighter-, Mega Man-, Splatoon– ja Tekken-aiheisia kokonaisuuksia.

Super Smash Brosien kenttätarjonnan laajennus ei myöskään ole vielä loppumassa tähän. Nintendo on kertonut, että myöskin alkuperäisestä Super Smash Bros. -pelistä tutut Hyrule Castle ja Peach’s Castle ovat myös saapumassa ajan myötä vielä pelin molempiin versioihin.

Turnauksia ja muita erikoiskisailuja tarjoavaa Super Smash Brosin Tourney-tilaa odottavat voivat nyt olla myös varmoja siitä, että uusi tila liittyy peliin elokuun aikana. Nintendon mukaan yhtiön on testailtava vielä, että tilan verkko-ominaisuudet toimivat kunnollisesti.

Piakkoin omia Super Smash Bros. -uusintojakin pitäisi pystyä siirtämään Wii U:lta suoraan YouTubeen.

Uusi Amiibo-aalto on nyt myös vahvistettu. Syyskuun 25. päivä omat fyysiset lelunsa saavat niin Mii-taistelijat, Falco, Duck Hunt Duo, R.O.B. ja Mr. Game & Watch, joista jälkimmäinen saadaan saataville muutamin eri asennoin varustettuna. Nintendo on nyt myös vahvistanut, että kaikki uusimmissa Super Smash Broseissa tällä hetkellä olevat taistelijat – Ryu, Mewtwo, Roy ja Lucas mukaanlukien – tulevat saamaan vielä omat Amiibonsa ajan myötä.

Yksityiskohtaisemman katsauksen uuteen sisältöön voi ottaa oheisesta videosta.

Lisää luettavaa