Taiteellinen kauhukokemus Layers of Fear tuo jännitystä helmikuulle / Uutiset / pelaaja.fi

Taiteellinen kauhukokemus Layers of Fear tuo jännitystä helmikuulle

23.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Psykologisen kauhun ystäviä ollaan kosiskelemassa jälleen helmikuun 16. päivä. Tuolloin puolalaistaustainen kehitysstudio Bloober Team on saamassa virallisesti ulos Layers of Fearin, josta on lupailtu tiivistunnelmaista ensimmäisen persoonan kauhuelämystä.

Monien kauhupelien tapaan myös Layers of Fear sivuaa tarinassaan monia mielenterveyttä käsitteleviä teemoja. Tärkeä inspiraation lähde kehittäjille on ollut tällä kertaa kuitenkin myös kuvataiteen häiriintynyt maailma ja historia. Pelin tarina seuraakin traagisen menneisyyden omaavaa taidemaalaria, joka pyrkii luomaan omaa magnum opustaan vaipuen samalla hulluuden partaalle.

Layers of Fatea on ollut aina viime vuodesta asti ollut mahdollista pelata early access muodossa sekä pc:llä että myös Xbox Onella. Valmistuessaan peli saadaan myös pelattavaksi PlayStation 4:lle.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Onpa hieno kuva.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jostain eksyin tämän gameplayta jo hyvä aika sitten katsomaan ja vaikutti kyllä erittäin mielenkiintoiselta. Muistaakseni ei ollut sitä ihan perinteistä hyppykauhuilua, mikä siis todella hyvä asia.