Taivaallista kyberpunk-tunnelmaa tavoitteleva Cloudpunk päivättiin konsoleille / Uutiset / pelaaja.fi

Taivaallista kyberpunk-tunnelmaa tavoitteleva Cloudpunk päivättiin konsoleille

5.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Cloudpunk, kyberpunk, 15. lokakuuta, Ion Lands, julkaisupäivä, indie

Unelma futuristisista lentävistä autoista jatkaa eloaan syksyllä konsolien maailmassa. Pc:ltä aiemmin keväältä tuttu tarinavetoinen kyberpunkpeli Cloudpunk on päivätty nyt niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin Switchille, joille sitä voi odottaa lokakuun 15. päivä.

Cloudpunkhan kertoo puolilaillisessa kuljetusyhtiössä työskentelevästä Raniasta, joka erilaisten hämärien kuljetustehtävien yhteydessä kohtaa mitä erikoisempia persoonallisuuksia ja pääsee muun muassa muutamien mysteerienkin jäljille. Pelaaminen perustuu erityisesti Ranian lentävän kuljetusajoneuvon käsittelyyn, mutta aina välillä edistystä tehdään myös jalkapatikalla.

Cloudpunkin kehitystyö on jatkunut viime aikoina toki muussakin kuin konsoliversioiden merkeissä. Kehittäjä Ion Lands vahvisti elokuussa, että peliin on parhaillaan työn alla myös päivitys, joka lupaa uutta ohjaamonäkökulmaa peliin sekä usean tunnin edestä tuoretta pelattavaa vanhojen ja uusien hahmojen merkeissä. Aikataulua päivityksen ilmestymisellä ei vielä ole.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Monet yrittänyt saada osansa cyper punkista keskiknkertsisine tuotoksineen, mutta kohta saapuu se ainoa ja oikea.

Nostoja