Taivas odottaa vapauttajaansa Just Cause 3:n ensimmäisessä laajennuksessa – katso video

Uusi Just Cause 3 -traileri vilauttelee, mitä sen ensimmäisellä laajennuksella onkaan tarjota.

18.2.2016 18:49

Avalanche Studios on tarjonnut ensimmäisen kunnollisen videokatsauksen Just Cause 3:n tulevaan Sky Fortress -laajennukseen.

Sky Fortressin myötä peli laajenee uusilla haasteilla ja tehtävillä, jotka pyörivät Medicin ilmatilan haltuunsa ottaneen lentävän linnoituksen ympärillä. Uusi ilmakeskeinen sisältö tuo samalla mukanaan myös uusia varusteita Ricon käyttöön, kuten teknisesti kehittyneemmän liitopuvun, tuoreen Bavarium Splitter -rynkyn sekä lentävän puolustusrobotin, jotka ovat laajennustehtävien lisäksi käytettävissä myös itse pääpelissä.

Sky Fortress on saamassa julkaisunsa joskus maaliskuun tienoilla ja kustantaa 12 euroa. Lisäri kuuluu myös osaksi Just Cause 3:n noin 25 euron hintaista Air, Land and Sea -kausikorttia, jonka hankkijat pääsevät siihen käsiksi viikon verran muuta maailmaa aikaisemmin.

Sky Fortressin lisäksi Just Cause 3:n kausikortti on tuomassa mukaan vielä laajennukset Land Mech Assault ja Bavarium Sea Heist. Näistä Sky Fortressin jälkeen seuraavana on luvassa Land Mech Assault, joka on laajentamassa peliä myös uusilla tehtävillä, kuten myös uudella mech-ajoneuvolla.

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa