Taivas odottaa vapauttajaansa Just Cause 3:n ensimmäisessä laajennuksessa – katso video / Uutiset / pelaaja.fi

Taivas odottaa vapauttajaansa Just Cause 3:n ensimmäisessä laajennuksessa – katso video

18.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Avalanche Studios on tarjonnut ensimmäisen kunnollisen videokatsauksen Just Cause 3:n tulevaan Sky Fortress -laajennukseen.

Sky Fortressin myötä peli laajenee uusilla haasteilla ja tehtävillä, jotka pyörivät Medicin ilmatilan haltuunsa ottaneen lentävän linnoituksen ympärillä. Uusi ilmakeskeinen sisältö tuo samalla mukanaan myös uusia varusteita Ricon käyttöön, kuten teknisesti kehittyneemmän liitopuvun, tuoreen Bavarium Splitter -rynkyn sekä lentävän puolustusrobotin, jotka ovat laajennustehtävien lisäksi käytettävissä myös itse pääpelissä.

Sky Fortress on saamassa julkaisunsa joskus maaliskuun tienoilla ja kustantaa 12 euroa. Lisäri kuuluu myös osaksi Just Cause 3:n noin 25 euron hintaista Air, Land and Sea -kausikorttia, jonka hankkijat pääsevät siihen käsiksi viikon verran muuta maailmaa aikaisemmin.

Sky Fortressin lisäksi Just Cause 3:n kausikortti on tuomassa mukaan vielä laajennukset Land Mech Assault ja Bavarium Sea Heist. Näistä Sky Fortressin jälkeen seuraavana on luvassa Land Mech Assault, joka on laajentamassa peliä myös uusilla tehtävillä, kuten myös uudella mech-ajoneuvolla.

Lähde: Square Enix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämähän näyttää hyvältä. Emopelikin on tosin ostamatta kun ei juuri nyt innosta hankkia backlogiin näitä ison maailman omaavia teoksia. AC Unity on kesken ja sen jälkeen en halua vähään aikaan pelailla kyseisentapaisia teoksia. Mad Max on samoin ostamatta samasta syystä. AC Syndicate on myös joskus hankittava kun tuo jo tuo Unity osoittautui mainettaan selvästi paremmaksi peliksi ja tuota uudempaa vieläpä kehuttu paljolti.

Sama varmaan odotella JC3:sta joku goty-tyylinen paketti ja näistä muista sitten sen mukaan milloin innostaa ja/tai saa hyvään hintaan. Unityn jälkeen voisi heittää koneeseen Evil Withinin tai Metro Reduxin. Sitten pitää vähän katsoa, että jaksaako aloittaa mitään muuta ennen Dark Souls III:sta ja Uncharted 4:sta.

Hah, tulipa järkyttävän pitkä raportti yhdestä kommentista :D

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Jep jep. Nyt menossa juuri Just Cause 3 pääpeli ja vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta. Jos sen passin hankkisi sitten kun on pelaillut tämän läpi, luultavasti innostaa viellä pelailla nämä lisäritkin läpi viellä.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Ehkä tämän hommaa joskus goty:na. Ei ole vielä tullut perehdyttyä tarkemmin mutta toivottavasti ei ole samaa itseään toistavaa menoa kuin aiemmissa osissa (ja no aika monessa muussakin avoimen maailman pelissä)