Taiwanilainen täysympyrä / Uutiset / pelaaja.fi

Taiwanilainen täysympyrä

20.04.2006 // Kirjoittanut: LassiK
5

Microsoft on tehnyt sopimuksen taiwanilaisen elektroniikkavalmistajan kanssa. Sen pitäisi auttaa Microsoftia toimittamaan riittävästi Xbox 360 -konsoleita kuluttajille.

Taiwanilainen Winstron Corp on ilmoittanut pyrkivänsä nostamaan konsolituotannon miljoonaan yksikköön kuukaudessa vuoden 2006 loppuun mennessä. Yhtiö valmistaa elektroniikkaa, kuten laptop-tietokoneita ja palvelimia. Winstron Corp kaavailee lisäävänsä Xbox 360 -tuotantoa Zhongshanissa, Kiinassa, sijaitsevassa tehtaassa.

Wall Street Journal -lehden mukaan Winston Corpin johtaja Simon Lining on kertonut tuotantokapasiteetin lisäyksen johtuvan tavoitteesta tukea asiakasta – Microsoftia – mahdollisimman hyvin.

Lisätuotantoa pidetään yleisesti merkkinä siitä, että Microsoft pyrkii hyötymään Xbox 360 -konsolin vuoden etumatkasta Sonyn tulevaan PlayStation 3:n verrattuna. Runsaasta määrästä konsoleita on oletettavasti apua, jos Sony törmää, kuten odotetaan, toimitusongelmiin PlayStation 3:n julkaisun yhteydessä.

Nintendo on ilmoittanut, ettei se pidä Xbox 360:ta ja PS3:a kilpailijanaan. Se jättää Microsoftille ja Sonylle laajan taistelutantereen, jolla mitellä voimiaan. Tässä valossa lisäkapasiteetti antaa Microsoftille selkeää etua – kuluttajat, jotka eivät saa heti käsiinsä PS3:a, saattavat hyvinkin napata mukaansa Xbox 360:n.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

omfg

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä tätä uutta matskua onkin jo odotettu

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ette oo kuullutkaan??
Mie oon odottanut uutta matskua jo kauan 8)

Käyttäjän äxäbox kuva
äxäbox

moi :D

Käyttäjän Gamer86 kuva
Gamer86
Lainaus käyttäjältä äxäbox

moi

Moi moi :D