"Tajunnanräjäyttävää" The Witcher 3 -infoa luvassa / Uutiset / pelaaja.fi

"Tajunnanräjäyttävää" The Witcher 3 -infoa luvassa

19.01.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
3

CD Projekt REDin The Witcher 3: Wild Hunt -roolipelistä lupaillaan kutkuttavaa infoa tällä viikolla.

Pelin yhteisövastaava Chris Priestly hehkutti viikonloppuna Twitterissä olevansa matkalla San Franciscoon suurta The Witcher 3 -lehdistötilaisuutta varten. Vaatimattoman Priestlyn sanojen mukaan tapahtuma tulee “räjäyttämään tajunnan”, mutta sen sisällöstä hän ei hiiskunut enempää. Lisää pelistä kuullaan kuitenkin lähiaikoina.

Hartaasti odotettu The Witcher 3: Wild Hunt on kärsinyt toistuvasta myöhästelystä kehityskaarensa aikana, mutta viimeisimmän tiedon mukaan roolipelijätti ilmestyy 19. toukokuuta pc:lle, Xbox Onelle ja Playstation 4:lle. Pelin pc-laitevaatimukset julkistettiin äskettäin.

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Uskaltaisikohan tältä ilmoitukselta oikeasti odottaa jotain värisyttävää vai liekö taas normaalia mainospuhetta? Tosin taustalla ei nyt ole mikään Ubi tai EA, jotka nyt puhuvat lämpimikseen jokaisen jatko-osankin kohdalla järisyttävistä uutisista/muutoksista.

Meinasin eilen jo pistää tämän tekeleen ennakotilaukseen mutta sitten ajattelin että "ei kai se nyt voi kesken loppua, pistetään myöhemmin". Tästä ei taida olla tulossa kuin ne jo ilmoitetut versiot, joiden mukaan jo perusversiossa oli jotain sälää mukana? Harmi kun valinta pitäisi tehdä joko sen tai reilusti kalliimman erikoisversion välillä. Ottaisin mieluusti siihen välille vielä yhden version jossa olisi se riipus ilman patsasta.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Konsolit 60fps?

Käyttäjän Virttis kuva
Virttis
Lainaus käyttäjältä DuskTillDawn

Konsolit 60fps?

Tuskin :) Vaikka se olisikin mielenräjäyttävää :D