Takaisin ääniaalloille! 12-vuotias AudioSurf päivittyi ensimmäistä kertaa pitkään aikaan / Uutiset / pelaaja.fi

Takaisin ääniaalloille! 12-vuotias AudioSurf päivittyi ensimmäistä kertaa pitkään aikaan

17.02.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Audiosurf, Dylan Fitterer, musiikki, Steam, päivitys

Musiikkipeliklassikko AudioSurf ylsi viime lauantaina kunnioitettavaan 12 vuoden ikään, mikä ei jäänyt myöskään kehittäjä Dylan Fittererilta huomaamatta. Ensimmäistä kertaa toviin peli vastaanotti synttäreidensä kunniaksi nimittäin uuden päivityksen.

Mitään erityisen massiivista AudioSurfin tuorein päivitys ei tuo tullessaan, mutta se tekee siitä silti hippusen modernimman ja monipuolisemman. Pelin laajakuvaskaalauksen pitäisi toimia nyt paremmin, ja jos niin jostain syystä haluaa, luonnistuu pelaaminen myös pystysuuntaisella kuva-asetelmalla.

Kentissä satunnaisesti esiintyneet korkkiruuvit ovat nekin nyt hallitumpia kokonaisuuksia. Vastaisuudessa ne ilmestyvät korostamaan isoja hetkiä eri kappaleissa, vaikkakin yhä pääasiallisesti 25 prosentin todennäköisyydellä. Kappaleet, jotka "todella haluavat sellaisen", sisältävät kuitenkin aina yhden korkkiruuvin, mitä se sitten tarkalleen tarkoittaakaan.

AudioSurf ei ole tätä nykyä ainut musiikkipeli Fitterilta. Vuonna 2015 peli sai itse itse asiassa virallisen jatko-osan AudioSurf 2:sta, jota on seurannut myös virtuaalitodellisuutta hyödyntävä Audioshield.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja