Syksy lähestyy, ja samalla lähestyvät myös vuosittaiset urheilupelijulkaisut. EA Sportsin jenkkifutissarja Madden NFL tuo tällä kertaa mukanaan myös uuden pelitilan, jota yhtiö esitteli uudella trailerilla. 

The Yard -pelitila tuo takapihojen peleistä tutut lennokkaat kuviot ja temput isommille kentille. Trailerilla esitellään varta vasten uutta pelitilaa varten luotuja animaatioita ja uusia stadioneita. Uutena pelikenttänä nähdään muun muassa Berliinin Brandenburg. 

The Yardista löytyy myös oma uratilansa, jossa pelaaja kerää omalle pelihahmolleen mainetta ja kunniaa matkalla huipulle. Rep-pisteillä noustaan sijoituksissa ja Cred-pisteillä parannellaan varusteita. Kustomoitavia varusteita ovat muun muassa pelipaidat, joita esiintyy eri harvinaisuusasteilla aina yleisestä legendaariseen. 

Lisäksi mobiililaitteille on tulossa The Yard: Underground, joka on yhteydessä pääpelissä pelattuun The Yard -uraan. Pelaaja voi siis edistää pihapelejään myös liikenteessä. 

Madden NFL 21 julkaistaan 28. elokuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle. Julkaisu on luvassa myös uuden sukupolven konsoleille niiden saavuttua kauppojen hyllyille. 

Lähde: Madden NFL

Lisää luettavaa