Takavuosien hittisarja Legacy of Kain tekee paluuta muttei tavanomaisella tavalla

Square Enix on vahvistanut työskentelevänsä Legacy of Kain -universumin parissa, mutta ei tavalla, jolla odottaa saattaisi.

7.6.2013 15:05

Vampyyrien kyllästämää toimintaseikkailua tarjonnut Legacy of Kain -sarja pyrkii palaamaan maailmankartalle. Square Enixin edustaja on tänään jaellut taajaan brittimedialle tiedotetta, jonka mukaan yhtiöllä on työn alla sarjan universumia hyödyntävä Nosgoth-nimellä kulkeva projekti. Kyseessä tosin ei ole tyyliltään aivan tavanomainen Legacy of Kain -osa, vaan näillä näkymin jonkinlainen moninpeli.

Square Enixin edustajan mukaan yhtiö ei ole ole vielä valmis julkistamaan peliä virallisesti. Se on kuitenkin halunnut tiedotteellaan antaa pientä lisäpohjaa viimeisimmille huhuille, sillä peliin viittaava War for Nosgoth -nimi on hiljattain löytynyt sekä Steamin tietokannasta että AMD:n ajureihin liittyvistä tiedostoista. Viime helmikuussa vastaavaa nimeä hyödyntävän verkkotunnuksen huomattiin myös päätyneen rekisteröidyksi, ja todennäköisesti juuri Squaren toimesta.

Nosgothin on ilmeisesti turha odottaa ilmaantuvan näytille E3-messuilla. Sarjan fanien on myös syytä tietää, ettei Crystal Dynamics työskentele tällä hetkellä ollenkaan Legacy of Kainin parissa.

Lähde: Eurogamer, VG247, CVG

Lisää luettavaa