Take 2:n ja Rockstarin seuraavat 18 kuukautta / Uutiset / pelaaja.fi

Take 2:n ja Rockstarin seuraavat 18 kuukautta

9.06.2006 // Kirjoittanut: Riot
20

Take 2:n eilen julkaisemasta toisen kvartaalin talousraportista käy ilmi muutamia ei kovin yllättäviä asioita. 2K Gamesin seuraavan kahdeksantoista kuukauden pelitarjonta näyttää erittäin vahvalta.

2K Gamesin syksyn julkaisuihin kuuluvat kauan odotettu Prey (pc ja Xbox 360), Sid Meier's Civilization IV (pc), Sid Meier's Civilization IV: Warlords (pc) ja CivCity: Rome (pc).

Prey
JennyFightsForHerLife.jpgWalkingOnTheWall_FloorAheadOfYou.jpg

Rockstarilta ilmestyy Grand Theft Auto: Vice City Stories PSP:lle. Julkaisuajankohta on se perinteinen lokakuu, joskin kaksi edellistä GTA:ta julkaistiin Euroopassa aivan marraskuun alussa, vaikka julkaisujen piti tapahtua lokakuun lopussa. Lisäksi Rockstarilta tulee vielä ennen vuoden loppua toistaiseksi tuntematon PSP-peli, jonka pitäisi olla jatkoa jollekin Rockstarin pelisarjalle. Toivottavasti luvassa ei ole Midnight Club 3 Dub Edition Remix PSP. Mielenkiintoisesti useaan kertaan peruutetuksi luultu Bully kummittelee edelleen julkaisulistoilla. Nyt pelin kerrotaan ilmestyvän marraskuussa.

2K:n jouluinen tarjonta kattaa seuraavat pelit: Sid Meier's Railroads! (pc), Stronghold Legends (pc) ja Dungeon Siege II: Broken World (pc). PSP:lle ilmestyy Dungeon Siege: Throne of Agony. 2K julkaisee ainakin jenkeissä Family Guy -pelin, jota tuskin nähdään Euroopassa.

Sid Meier's Railroads
SMRailroads_5.jpgSMRailroads_1.jpg

Stronghold Legends
Legends Evil world.jpgLegends Arthur world.jpg

Dungeon Siege 2: Broken World
Incoming_Headache.jpgCreepier_Monsters.jpg

Dungeon Siege: Throne of Agony (PSP)
DSP_Screen_01.jpgDSP_Screen_07.jpg

2K Sportsilta tulee jouluksi (Euroopassa perinteiseen tapaan tämä varmaankin tarkoittaa kevättä) NBA 2K7 (PS2, Xbox, PS3 ja Xbox 360), NHL 2K7 (PS2, Xbox, PS3 ja Xbox 360) ja College Hoops 2K7 (PS2, Xbox, PS3 ja Xbox 360). NBA ja NHL tulevat Suomeenkin. NHL 2K7:sta voi lukea kesäkuun Pelaaja-lehdestä.

2007 - 2008

Rockstar panostaa vuoteen 2007 ja 2008. Grand Theft Auto IV julkaistaan yhtäaikaisesti Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle lokakuussa 2007. Luvassa on myös jatkoa "Rockstarin lukuisille menestyspeleille". Tämän voi tulkita niin, että ainakin Red Dead Revolver saa jatkoa ja todennäköisesti Midnight Club. Xbox Liven kautta tullaan myös tarjoamaan episodittaista sisältöä.

2K Gamesilta tulee odotettu BioShock pc:lle, Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle. The Chronicles of Riddickin tekijöiden seuraava peli, The Darkness ilmestyy sekin vuoden 2007 puolella PlayStation 3:lle ja pc:lle. Luvassa on myös Nicholas Cagen tähdittämään Ghost Rider -leffaan pohjautuva peli. Elokuvahan pohjautuu puolestaan sarjakuvaan.

BioShock
Lobby 1a.jpgMedical 2b.jpg

The Darkness
ConSite_Car.jpgRooftops.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Big Boss kuva
Big Boss

Noista ei kiinnosta kuin tuo prey, jos se ei osoittaudu ihan normiksi suoraviivaiseksi räiskinnäksi niin sen voi jopa harkita hommaavansa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

paljon hyviä pelejä tulossa!!! :D

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Eli tuo Bioshock on nyt sitten virallisesti matkustamassa myös Ps3:lle. Peli vaikuttaa varsin mielenkiintoiselta ainakin visuaalisesti sekä teemaltaan. Eikös kyseessä ole Fps peli?
Toivottavasti peli ei monen muun fps:n tavoin painotu pelkkään räiskintään, sillä teemasta voisi olettaa että luvassa on jotain muutakin.

Peli on kuulemma jatkoa johonkin (system shock?) vanhaan peliin. Minkäs tyylinen peli tämä oli?
itse en ole sitä pelannut joten olisi kiva tietää.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Bioshock PS3. OMG!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eikös tuo The Darkness ole myös 360:lle?

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

"Eikös tuo The Darkness ole myös 360:lle?"
Tietääkseni The Darkness:in pitäisi myös ilmestyä X0:lle. Ainakin Ign:än ja GS:n mukaan näin olisi
(http://xbox360.ign.com/objects/720/720416.html#news)

Eikös tämän tehnyt Cronicles of ridric pelin tekijät? En usko heidän "hylkäävän" X0:ta sillä xboxillehan heidän viimeisin pelinsä tuli?

Käyttäjän DoGGy kuva
DoGGy

Voi muna, kun tuo Bully antaa odottaa itseään. Elin siinä kuvitelmassa, että peli oli jo melkein valmis talven aikoihin, mutta Hot Coffee -jupakan takia julkaisua lykättiin. Vaikuttaa varsin mehevältä peliltä.

Käyttäjän Wespa kuva
Wespa

Aika tylsältä vaikuttavaa valikoimaa, tosin GTA IV kiinnostaa.

Käyttäjän Matias Kainulainen kuva
Matias Kainulainen

The Darkness tulossa myös Xbox 360:lle (pelistä esitettiin traileri jo viime vuoden E3-messuilla) ja BioShockin PS3-versiota ei ole vielä varmistettu missään(?)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Bioshock vaikuttaa kyllä aika nannalta...