Taktiikkaroolipeli Marvel’s Midnight Suns teki pelikuvadebyyttinsä – näin XCOM- ja Civilization-kehittäjät siirtyvät supersankareiden pariin

Luvassa korttipohjaista toimintaa ja väliajoilla tehtävää sosialisointia.

1.9.2021 21:34

XCOM– ja Civilization-studio Firaxiksen sisällä kehitteillä olevasta Marvel’s Midnight Sunista on julkaistu ensimmäiset pelikuvaa esittelevät videopätkät.

Trailereilla taktiikkaroolipeli hahmottuu ennen kaikkea tietysti taistelujensa osalta. Tulossa on vuoropohjaista toimintaa, jossa pelaaja hallitsee kerrallaan aina kolmesta supersankarista koostuvaa ryhmää, jonka kykytarjonta koostuu näille pelin varrella kerrytetyistä korteista, joita jaetaan käyttöön otteluissa satunnaisesti. Oma roolinsa taisteluissa on toki myös esimerkiksi ympäristöissä, joiden erilaiset vaarat tarjoavat vaihtoehtoisia vahingoitusmahdollisuuksia vastaan asettuville demonipahiksille.

Taisteluihin syöksytään sankareiden tukikohtana toimivasta luostarista, jossa hahmot pääsevät myös vuorovaikuttamaan keskenään. Tämä syventää tietysti näiden välisiä suhteita ja avaa uusia taktisia mahdollisuuksia kehittää hahmoja ja näiden kykyjä. Sarjakuvalehtien sivuilta tuttujen sankareiden ohella luomaanhan päästään myös oma sankari, jonka näkövinkkelistä iso osa tapahtumista koetaan.

Korttivetoisesta toiminnasta huolimatta Firaxis ja 2K Games ovat vakuuttaneet, ettei peli sisällä minkäänlaista loottilaatikkomekaniikkaa tai vastaavia kortteihin liittyviä mikromaksumenetelmiä. Tulossa on kyllä mahdollisuus ostaa hahmoille uusia kosmeettisia asuja oikealla rahalla, mutta avattavaksi on tarkoitus tuoda myös pukuja ihan vain pelaamalla.

Marvel’s Midnight Suns on määrä julkaista maaliskuussa PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille ja pc:lle.

Lähde: Midnight Suns (Twitter)

Lisää luettavaa