Taktiikkaroolipelien klassikko Disgaea vetää pian överiksi myös pc:llä / Uutiset / pelaaja.fi

Taktiikkaroolipelien klassikko Disgaea vetää pian överiksi myös pc:llä

4.02.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

PS2-klassikko Disgaea: Hour of Darkness on kolmen viikon päästä koettavissa myös Windows-koneilla. 25. helmikuuta peli saapuu Steamiin kantaen nimeä Disgaea PC ja tukien sekä monia Steamille ominaisia ominaisuuksia että myös aiempaa terävämpiä tekstuureja ja paranneltua käyttöliittymää.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun Disgaea-sarjan peli nähdään pc:llä. Sarjan uudessa aluevalloituksessa onkin mennyt tovi, sillä Hour of Darkness julkaistiin alunperin Japanissa ja Yhdysvalloissa vuonna 2003 ja Euroopassa keväällä 2004. Pelisarja on sittemmin laajentunut kattamaan myös kaikkiaan viisi pääsarjan osaa sekä joukon myös erilaisia sivuosia. Kaiken kaikkiaan pelisarjan eri pelejä onkin jo nähty PlayStation 2:n lisäksi niin PSP:llä, PS3:lla, Vitalla, PS4:llä kuin DS:lläkin.

Steamin ohella Disgaea PC saadaan vielä rajoitetusti myyntiin myös fyysisen Deluxe Dood Editionin muodossa. NIS American omassa kaupassa myytävä paketti sisältää itse pelin latauskoodin lisäksi esimerkiksi taidekirjan ja pelin musiikkiääniraidan.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rutkula kuva
Rutkula

On muuten huikea peli, DS:llä tuli tahkottua parisataa tuntia :D