Taktikoi ja muistele Dreamcastia Humble Sega Bundlella – haluamaasi hintaan / Uutiset / pelaaja.fi

Taktikoi ja muistele Dreamcastia Humble Sega Bundlella – haluamaasi hintaan

25.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Sega ja Humble Bundle ovat ryhtyneet yhteistyöhön ja tuoneet myyntiin Humble Sega Bundle -pelipaketin. Seuraavan kahden viikon ajan myynnissä oleva pc-peleihin keskittyvä paketti noudattaa tuttua Humble Bundle -periaatetta ja on näin ollen ostettavissa siihen hintaan, mikä asiakkaasta tuntuu vain hyvältä.

Kaikki Humble Sega Bundle -paketin ostajat voivat odottaa pääsevänsä käsiksi seuraaviin peleihin:

  • Dreamcast Collection (Sonic Adventure DX Director's Cut, Sega Bass Fishing, Space Channel 5 Part 2, Crazy Taxi)
  • Nights Into Dreams
  • Sonic & All-Stars Racing Transformed
  • Total War: Rome II -Ceasar in Gaul DLC (huom. pelkkä laajennus)
  • Football Manager 2015: Miles' Tactic DLC (huom. vain laajennus)

 

Maksamalla paketista enemmän kuin muut ostajat ovat siitä keskimäärin maksaneet saa mukaan myös Empire: Total Warin, Company of Heroes 2: The Western Frotn Armies: Oberkommando Westin sekä joukon vielä julkistamattomia tuotoksia. Maksamalla vuorostaan 12 dollaria (n. 10€) paketista mahdutetaan siihen lisäksi vielä myös Total War: Shogun 2 - Fall of the Samurai.

50 dollarilla (40€) käsiksi pääsee vielä myös Dreamcast-t-paitaan.

Paketista saadut tuotot voi antaa niin Segalle, Humble Bundlelle kuin myös hyväntekeväisyyteen. Tuettavat järjestöt ovat tällä kertaa The AbleGamers, Willow, Special Effect ja GamesAid, jotka avustavat työllään erityisesti vammaispelaajia.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Dreamcast Collectionia itseasiassa hetki sitten päivittivät paljon pelikelpoisempaan kuosiin mukaanluettuna kunnon resoluutiovalinnat, mutta vain ja ainoastaan Steam versiota ja tässäkin paketissa vain Steam versiota antavat.

Vaikka DC collection ja SASRT ovat kohtalaisen kovaa tavaraa, niin ei kyllä kauheasti rahalle vastinetta anna tuo paketti vaikkei mitään omistaisikaan valmiiksi ja vaikka laittaisi hyväntekeväisyyteenkin suuremman osan. Peruspaketissa jokainen peli varmaan sen euron arvoinen.

Nostoja