Taktinen Marvel-roolipeli Midnight Suns paljastui pc:lle ja konsoleille – tekijänä XCOM-kehittäjät / Uutiset / pelaaja.fi

Taktinen Marvel-roolipeli Midnight Suns paljastui pc:lle ja konsoleille – tekijänä XCOM-kehittäjät

26.08.2021 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
Taktinen Marvel-roolipeli Midnight Suns paljastui pc:lle ja konsoleille – tekijänä XCOM-kehittäjät

2K Games ja tuoreimmista XCOM- ja Civilization-peleistä tuttu Firaxis ovat julkistaneet aiemmin huhutun Marvel-pelinsä, joka kulkee nimellä Marvel's Midnight Suns. Pelin Gamescom 2021 -avauslähetyksessä esitetyn julkistustrailerin voi katsastaa uutisen lopusta, joskin pelikuvaa ei vielä nähty.

Muun muassa Wolverinen, Aaveajajan, Kapteeni Amerikan ja Bladen kaltaisia hahmoja vilisevään sankariryhmittymään keskittyvää peliä kuvaillaan tatkiseksi roolipeliksi, jossa yhteenotot ovat studion muiden pelien hengessä vuoropohjaista taistelua. Pelaajat ohjaavat uutta The Hunter -nimistä hahmoa, jota voi muokata kuvailun perusteella melko vapaasti. Sen myötä mukaan lupaillaan huomattavia roolipelipiirteitä, missä esimerkiksi suhteiden luonti tuttuihin Marvel-sankareihin on yhtä tärkeässä asemassa kuin varusteet ja tarvikkeetkin.

Laajempaa esittelyä ja varsinaista Marvel's Midnight Suns -pelikuvaa on luvattu syyskuun 1. päivälle. Peli itsessään ilmestyy maaliskuussa 2022, alustoinaan pc, PlayStation 5, PlayStation 4, Switch, Xbox Series X/S ja Xbox One.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.