Taktinen roolipeli Card Hunter hakeutuu Steam-pelaajien kainaloon

Parin vuoden ikää lähestyvä Card Hunter on pelattavissa pian myös Steamissa ja vieläpä uuden laajennuksen kera.

6.7.2015 00:20

Selainpohjainen keräilykorttitoimintaa ja lautapelihenkeä yhdistävä roolipeli Card Hunter on saapumassa Steamiin. Vielä kuluvan kuun aikana peli on mahdollista ladata höyrypalvelun kautta niin Windows- kuin Mac-koneelleen, mikä tulee onnistumaan ilmaiseksi.

Card Hunterin Steam-version on tarkoitus olla kohtuu yhteensopiva pelin selainversion kanssa. Mikäli peliin on jo luonut käyttäjätilin, onnistuu sen käyttö myös Steamista ladatun Card Hunterin kanssa. Myös Steam-versiota varten luodut tilit ovat käytettävissä selaimellakin pelatessa, mutta tätä toimenpidettä varten Card Hunterin tukitiimiltä on ensin pyydettävä erikseen oma salasanansa selaintunnuksia varten.

Myös uusi laajennus on parhaillaan matkalla Card Hunteriin. Samanaikaisesti niin sekä selain-, että Steam-versioon julkaistava Expedition to the Sky Citadel -lisäri lisää peliin niin uusia kortteja, mekaniikkoja, vihollisia kuin aarrejahtejakin sekä myös uuden kovin System Shock -henkisen tekoälypahiksen ohjastamaan pelaajien uusia seikkailuja.

Expedition to the Sky Citadelin julkaisun on määrä tapahtua samalla, kun Card Hunterin Steam-versio tuodaan saataville.

Vuoden 2013 syyskuussa lanseerattu Card Hunter on yhdysvaltalaisen Blue Manchu -studion käsialaa. Yhtiötä johtaa BioShock-sarjaa kehittänyttä Irrrational Gamesia aikoinaan perustamassa ollut Jon Chey, jonka ohella studiosta löytyy myös joukko muita vanhoja Irrational- ja Looking Glass Studios -kehittäjiä. Jopa muutama vanha Magic: The Gathering -konkari on auttanut myös Card Hunterin teossa.

Rahaa studio saa sekä yksin- että moninpelattavissa olevasta Card Hunterista mikromaksujen avulla.

Lähde: Card Hunters (1), (2)

Lisää luettavaa