Taktinen roolipelisarja Shadowrun tekee paluun ensi kuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Taktinen roolipelisarja Shadowrun tekee paluun ensi kuussa

25.07.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Seattlelaisen Harebrained Schemes -studion viimeisin taktinen roolipeli Shadowrun: Hong Kong on saanut julkaisupäivän. Nimensä mukaisesti tapahtumiltaan tällä kertaa futuristiseen Aasian sijoittuva uutukainen saadaan niin Steamiin, GOG.comiin kuin myös Humble-kauppapaikalle 20. elokuuta.

Niin Windows-, Mac- kuin Linux-koneillekin julkaistava Shadowrun: Hong Kong on jälleen yksi Kickstarterin voimin kehitetty Harebrained Schemesin tuotos. Peli keräsi rahoituspalvelussa vuoden alussa noin 1,3 miljoonaa dollaria, mutta toisin kuin kuitenkin parin vuoden takainen Shadowrun Returns, ei Hong Kongin olemassaolo ole ollut riippuvainen sen Kickstarter-menestyksestä. Sen sijaan joukkorahoituksella on haettu peliin ominaisuuksia, joita kehittäjät eivät olisi muuten kyenneet työstämään peliinsä.

Kickstarterin mahdollistamia ominaisuuksia ovat olleet muun muassa parannellut kontrollit, ylimääräiset pelihahmot, muutamat lisätehtävät sekä 4-5 tunnin pituinen ylimääräinen minikampanja. Ideoiltaan ja teknologialtaan peli tulee vahvalti pohjautumaan viime vuonna julkaistuun Shadowrun: Dragonfall - Director's Cutiin.

Uuden Shadowrunin ohella Harebrained Schemes on viime aikoina valmistellut myös toiminnallista Necropolis-peliä. Sen se on aikeissa saada ulos ensi vuonna.

Lähde: Shadowrun: Hong Kong (Kickstarter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Sanon sen tutun ja tylsän, tulispa konsoleille!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Sanon sen tutun ja tylsän, tulispa konsoleille!

Luulin että "pelien kerjääminen" kuului vain pc-pelaajille. Todistetusti näin ei ole. :)

Nostoja