Taktinen vetäytyminen: uusin Ghost Warrior -tarkka-ammuntapeli viivästyy jälleen / Uutiset / pelaaja.fi

Taktinen vetäytyminen: uusin Ghost Warrior -tarkka-ammuntapeli viivästyy jälleen

17.10.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Tarkka-ammuntavetoinen räiskintäpeli Sniper: Ghost Warrior 3 on lykkääntynyt uudemman kerran. Jo aiemmin kesällä pelin julkaisua siirrettiin tältä vuodelta ensi tammikuuhun ja nyt uusi julkaisupäivä on 4. huhtikuuta.

Syy lykkäykseen on se vanha tuttu, eli peliä halutaan yksinkertaisesti kehittää vielä hippusen verran kaavailtua pidempään. Apuna kehittäjä CI Games käyttää prosessissa faneilta ja lehdistöltä saatua testauspalautetta.

– Tavoitteenamme on varmistaa, että Sniper: Ghost Warrior 3 pyörii sulavasti kaikilla alustoilla. Tällä hetkellä meillä on edelleen töitä tehtävänä pelin optimoimisen suhteen. Tämä on suurin projekti, jonka parissa olemme koskaan työskennellyt ja koko tiimi tekee kovasti hommia saadakseen koko kokemuksesta hiotumman, CI Gamesin toimitusjohtaja Marek Tymiński kertoo.

Lykkäyksen myötä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle kehitelty Sniper: Ghost Warrior 3 on saapumassa nyt kauppoihin hieman myöhemmin kuin brittikehittäjä Rebellionin uusin tarkka-ammuntapeli Sniper Elite 4. Kyseinen peli on saapumassa kauppoihin 14. helmikuuta.

Lähde: CI Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.