Bandai Namc0n toimintaroolipeliuutuus Tales of Arise on saanut vihdoin tarkan julkaisupäivän. Tuoreet trailerit vahvistavat, että pitkäikäinen sarja jatkuu länsimaissa PlayStation 5:llä, Xbox Seriesillä, PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja pc:llä syyskuun 10. päivä.

Trailerien myötä julkisuuteen on saatu tietysti uusia silmäyksiä muun muassa pelin sankarikaartiin ja ympäristöihin. Japanilaislehti Famitsu on näiden tueksi julkaissut vielä seitsemän minuutin pituisen pelikuvapätkän, jossa Arise nähdään toiminnassa niin ympäristöjen tutkiskelun kuin taistelemisenkin merkeissä.

Famitsun haastattelussa Tales of Arise -tuottaja Yusuke Tomizawa on vahvistanut myös hajanaisia uusia yksityiskohtia pelin uuden sukupolven versioista. PS5:llä ja Xbox Seriesilla odottaa sopii niiin 60 FPS-ruudunpäivitystä priorisoivaa Performance-tilaa että 4K-resoluution painottuvaa Graphics-tilaa. Uuden sukupolven versioihin päivittäminen on myös ilmaista, jos hallusta löytyy edellissukupolven versio saman konsoliperheen sisältä.

Lähde: Gematsu, Famitsu

Lisää luettavaa