Tales of Arise sai julkaisupäivän uusilla trailereilla – seitsemän minuuttia pelikuvaa nähtävillä / Uutiset / pelaaja.fi

Tales of Arise sai julkaisupäivän uusilla trailereilla – seitsemän minuuttia pelikuvaa nähtävillä

21.04.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2
Tales of Arise, Bandai namco, JRPG, roolipeli, ARPG, RPG, julkaisupäivä, Tales, Tales of,

Bandai Namc0n toimintaroolipeliuutuus Tales of Arise on saanut vihdoin tarkan julkaisupäivän. Tuoreet trailerit vahvistavat, että pitkäikäinen sarja jatkuu länsimaissa PlayStation 5:llä, Xbox Seriesillä, PlayStation 4:llä, Xbox Onella ja pc:llä syyskuun 10. päivä.

Trailerien myötä julkisuuteen on saatu tietysti uusia silmäyksiä muun muassa pelin sankarikaartiin ja ympäristöihin. Japanilaislehti Famitsu on näiden tueksi julkaissut vielä seitsemän minuutin pituisen pelikuvapätkän, jossa Arise nähdään toiminnassa niin ympäristöjen tutkiskelun kuin taistelemisenkin merkeissä.

Famitsun haastattelussa Tales of Arise -tuottaja Yusuke Tomizawa on vahvistanut myös hajanaisia uusia yksityiskohtia pelin uuden sukupolven versioista. PS5:llä ja Xbox Seriesilla odottaa sopii niiin 60 FPS-ruudunpäivitystä priorisoivaa Performance-tilaa että 4K-resoluution painottuvaa Graphics-tilaa. Uuden sukupolven versioihin päivittäminen on myös ilmaista, jos hallusta löytyy edellissukupolven versio saman konsoliperheen sisältä.

Lähde: Gematsu, Famitsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Retro22 kuva
Retro22

olipa jo aikakin

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Varovaisesti odottelen tätä, toivottavasti yllättää iloisesti kun ei ole juurikaan odotuksia. Pidän pelin uudesta graafisesta tyylistä paljon, harmi että Japanissa saa lokaa niskaansa.

Nostoja