Tales from the Borderlands palaa myyntiin yli vuoden kadon jälkeen – Borderlands 3: Director's Cut esiteltiin samalla / Uutiset / pelaaja.fi

Tales from the Borderlands palaa myyntiin yli vuoden kadon jälkeen – Borderlands 3: Director's Cut esiteltiin samalla

11.02.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
Borderlands 3, Director's Cut, Tales from the Borderlands, Gearbox, Gearbox Software,

Telltalen seikkailupelien joukkoon lukeutuva Tales from the Borderlands on tekemässä paluun myyntiin noin vuoden pituisen tauon jälkeen. Viidestä episodista koostuva Borderlands 2:n ja 3:n tapahtumien väliin sijoittuva peli palaa saataville pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle helmikuun 17. päivä.

Tales from the Borderlands katosi väliaikaikaisesti myynnistä monien muiden Telltale-pelien tapaan vuosien 2018-2019 aikana, kun yhtiö valahti nurin parisen vuotta sitten. Pelitalo on kokenut sittemmin elvytyksen ja hiljalleen monet sen peleistä on onnistuttu palauttamaan myös myyntiin.

Pelin paluu paljastui osana uusinta Borderlands-sarjalle omistettua uutta The Borderlands Show -verkkolähetystä. Sen yhteydessä esittelyn sai myös Borderlands 3:n uusi lisäosa Director's Cut, joka saa julkaisunsa 18. maaliskuuta.

Director's Cutin myötä Borderlands 3:n voi odottaa laajenevan uudella raid-pomotaistelu Hemovorous the Invinciblella, murhamysteeriteemaisilla tarinatehtävillä ja tuoreilla Vault Card -haasteilla. Vault Cardit tuovat mukanaan niin päivittäisiä kuin viikottaisia haasteita, joilla voi ansaita niin varusteita kuin ylimääräisiä kokemuspisteitä.

Director's Cut muodostaa toisen puolikkaan Borderlands 3:n järjestyksessään toisesta kausikortista. Ensimmäisen puolikkaan siitä muodosti aiemmin syksyllä saapunut Designer's Cut -laajennus.

Lähde: 2K

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Ainoa hyvä peli sarjassa. Hauska teos eikä niin vakava kuin muut telltale pelit.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.
Lainaus Portable

Ainoa hyvä peli sarjassa. Hauska teos eikä niin vakava kuin muut telltale pelit.

Tarkoitit kai Telltale-, et Borderlands-sarjaa?

Käyttäjän Portable kuva
Portable
Lainaus Erik H.

[quote="Portable"]Ainoa hyvä peli sarjassa. Hauska teos eikä niin vakava kuin muut telltale pelit.[/quote]Tarkoitit kai Telltale-, et Borderlands-sarjaa?

Tarkoitin jälkimistä, ostin borderlands 2 aikoinaan xbox 360 ja vaikka kavereittenkin kanssa yritti pelata, niin uskomattoman tylsää menoa se oli.

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

^ Kiitoksia perusteluista! Minullakin moninpelikokemusta vain parista huonosta kohdasta.

Nostoja