Telltalen seikkailupelien joukkoon lukeutuva Tales from the Borderlands on tekemässä paluun myyntiin noin vuoden pituisen tauon jälkeen. Viidestä episodista koostuva Borderlands 2:n ja 3:n tapahtumien väliin sijoittuva peli palaa saataville pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle helmikuun 17. päivä.

Tales from the Borderlands katosi väliaikaikaisesti myynnistä monien muiden Telltale-pelien tapaan vuosien 2018-2019 aikana, kun yhtiö valahti nurin parisen vuotta sitten. Pelitalo on kokenut sittemmin elvytyksen ja hiljalleen monet sen peleistä on onnistuttu palauttamaan myös myyntiin.

Pelin paluu paljastui osana uusinta Borderlands-sarjalle omistettua uutta The Borderlands Show -verkkolähetystä. Sen yhteydessä esittelyn sai myös Borderlands 3:n uusi lisäosa Director’s Cut, joka saa julkaisunsa 18. maaliskuuta.

Director’s Cutin myötä Borderlands 3:n voi odottaa laajenevan uudella raid-pomotaistelu Hemovorous the Invinciblella, murhamysteeriteemaisilla tarinatehtävillä ja tuoreilla Vault Card -haasteilla. Vault Cardit tuovat mukanaan niin päivittäisiä kuin viikottaisia haasteita, joilla voi ansaita niin varusteita kuin ylimääräisiä kokemuspisteitä.

Director’s Cut muodostaa toisen puolikkaan Borderlands 3:n järjestyksessään toisesta kausikortista. Ensimmäisen puolikkaan siitä muodosti aiemmin syksyllä saapunut Designer’s Cut -laajennus.

Lähde: 2K

Lisää luettavaa