Nettiin on vuotanut kaksi lyhyttä videota, joiden huhutaan olevan traileripätkiä Tales from the Borderlands -tarinapelin extraherkuilla maustetusta uudelleenjulkaisusta.

Alun perin Redditistä lähtöisin olevat videoklipit ovat puhelimella kuvattuja pätkiä näytöllä esitettävästä trailerista. Vuoto on toteutettu kahdessa osassa, sillä videot ovat ladattu Imgur-palveluun, joka tukee enintään kuusikymmentä sekuntia pitkiä videoita.

Vuodon mukaan pelin nimi on Tales from the Borderlands Redux. Peli sisältäisi kommenttiraidan jokaiselle jaksolle, uutta konseptitaidetta, aiemmasta pelistä pois leikattua sisältöä ja täysin uuden minijakson. Trailerissa on nähtävissä uuden jakson minuuttimääräinen pituus, mutta videoiden rajaus leikkaa luvun pois kuvasta.

Kuvamateriaali päättyy vuosilukuun 2020, josta jää välkkymään tasan yksi numero, kaksi. Välkkyvä numero voidaan tulkita jatko-osakiusoitteluna.

Tales from the Borderlandsin paluuta on huhuiltu jo pidemmän aikaa. Vastikään vuodettu traileri on kuitenkin ensimmäinen kerta, kun huhut saavat pohjaa videomateriaalin voimin. Mikään taho ei ole vahvistanut peliä virallisesti, joten kyseessä on tällä hetkellä vain huhu.

Lähde: Reddit, IGN

Lisää luettavaa