Tällä hetkellä tässä galaksissa: Star Wars Humble Bundle! / Uutiset / pelaaja.fi

Tällä hetkellä tässä galaksissa: Star Wars Humble Bundle!

3.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Tähtien sota -aiheisia pelejä on moneen lähtöön ja nyt siitä on saapunut muistuttamaan myös Humble Bundle. Seuraavan kahden viikon ajan osoitteesta HumbleBundle.com löydettävissä on nimittäin niin räiskettä, toimintaa, roolipelaamista kuin strategiaakin pursuava Star Wars Humble Bundle.

Uusin pelipaketti on päästämässä ostajansa käsiksi parhaimmillaan yli yhdeksään erilaiseen Tähtien sota -peliin. Maksamalla paketista käytännössä mitä vain saa siitä heti mukaansa niin Knights of the Old Republicin, Jedi Knight: Jedi Academyn kuin myös Dark Forcesin. Mikäli käsiksi haluaa päästä kuitenkin vielä myös Battlefront II:een, Knights of the Old Republic II:een, Republic Commandoon ja muutamaan myöhemmin paljastuvaan peliin, on paketista oltava valmis maksamaan enemmän kuin muut asiakkaat ovat siitä keskimäärin maksaneet.

12 dollarilla (n. 10€) mukaansa saa myös vielä Empire At War: Gold Packin ja Force Unleashed -sarjan.

Paketin ostamalla rahansa voi suunnataan tällä kertaa Disneyn ja Humble Bundlen ohella myös Unicef USA:n suuntaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Jedimindtrick kuva
Jedimindtrick

Hyvä setti muuten, mutta kaikki kiinnostavat tapaukset tästä jo löytyvät omasta Steamin kirjastosta.

Käyttäjän jokunen1 kuva
jokunen1

Juuri en ole koskenut Star Wars peleihin nyt olisi hyvä sauma siihen saa nähdä tuleeko hankittua.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

vain Star Wars The Force Unleashed II puuttuu noista jotka kiinostaa ja sen takia ei vitti tota kyllä ostaa tolla hintaa

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac

Kattos, Humble Bundle jonka voisi kerrankin ostaa, koska kaikki sen pelit on tarpeeksi alkeellisia mun vajaatehoiselle koneelle :D... ja niin tosiaan, Star Wars. Molemmat Kotorit multa tosin löytyy jo ennestään, Republic Commando tuli joku aika sitten hamstrattua kirpparilta ja Force Unleashedit ei nappaa. Näin ollen mulla ei ole mitään järkeä tai inspistä lähteä perussettiä kauemmaksi. Jedi Knight Academystä ja Dark Forcesista voisi siis pulittaa kutakuinkin kaksi euroa yhteensä.

Käyttäjän RottenHarvester kuva
RottenHarvester

Katos mokomaa en noista mitään vielä omistakkaan höyryn puolella, joten täytyyhän tuo uhrata 12 dorrals dur wurs bundleen. Kotor kakkosesta kyllä niin lämpimiä muistoja ekalla xboxilla pelatessa sitä pelattiin mies höyryillä eläen jopa 16tuntia yhteen vetoon.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä frozen

vain Star Wars The Force Unleashed II puuttuu noista jotka kiinostaa ja sen takia ei vitti tota kyllä ostaa tolla hintaa

Tuossahan lukee, että "12 dollarilla (n. 10€) mukaansa saa myös vielä Empire At War: Gold Packin ja Force Unleashed -sarjan."