Tällainen on Rockstar Editor, Grand Theft Auto V:n uusi videotyökalu / Uutiset / pelaaja.fi

Tällainen on Rockstar Editor, Grand Theft Auto V:n uusi videotyökalu

13.04.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Grand Theft Auto V saapuu tällä viikolla vihdoin pc:lle ja niin tekevät myös sen mukaan pakatut kokonaan uudet Rockstar Editor -videotyökalut.

Rockstar Editorin tarkoituksena on antaa pelaajien luoda helposti omia videoita Grand Theft Auto V:n pc-version pelaamisen ohessa. Yksinkertaisimmillaan Editoria on mahdollista käyttää tavanomaisen pelikuvan nopeaan nauhoitukseen, leikkaamiseen ja muokkaamiseen, mutta yhtälailla pelaajat voivat myös rakentaa sillä nauhoituksia varten kokonaan uniikkeja kohtauksia aina niiden tietynlaisia tapahtumapaikkoja ja hahmoja myöten. Kun muokkaustyö on myös tehty, voi videoita jakaa Editorin avulla suoraan esimerkiksi YouTubeen.

Toiminnassa Rockstar Editorin voi nähdä oheisella videolla. Editorin on määrä toimia sekä Grand Theft Auto V:n tarinatilassa että myös Grand Theft Auto Onlinessa. Näillä näkymin Editor jää kuitenkin vain pc-version yksinoikeudeksi.

Lähde: Rockstar Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Tulee varmasti käytettyä, tällainen pitäis löytyä joka pelistä ;)

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

"Ensimmäinen" kyseisellä editorilla tehty video löytyy Youtubesta. Varmastikkin melko monipuolinen väline niille jotka pelivideoita tekevät. Itse en tule hirveästi käyttämään.
Mutta kohta pelaamaan! =)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tätä on kaivattu. Pääsee tekemää taas videoita. GTA 4:stä onkin jo aikaa.

Nostoja