Tällaista peliohjainta et ole ennen nähnyt! / Uutiset / pelaaja.fi

Tällaista peliohjainta et ole ennen nähnyt!

21.03.2007 // Kirjoittanut: Johnny Marmelaad
45

Uusi PlayStation 3 -peliohjain on outo risteytys Wiin nunchuk-ohjainta ja tietokonehiirtä. Splitfish-laitevalmistajan esittelemä kapula on suunniteltu niin räiskintäpeleihin kuin PlayStation 3:n Home-palvelunkin käyttöön.

splitfish.jpg

Oikean käden hiiriohjaimesta löytyvät PS3:n ohjainnapit. Hiirtä käytetään PC-tyyliin ampumiseen ja ympärille katsomiseen. Lisäksi hiiren voi vaihtaa valikkotilaan, jolloin sitä voi käyttää perinteisenä hiirenä PlayStationin valikoissa.

Vasemman käden "FragChuck"-ohjain sisältää kuusisuuntaisen liikkeentunnistimen. Frag-nappia painamalla oikean käden hiiren herkkyys muuttuu tarkkuuskiväärillä ampumista varten. Lisäksi liikenopeutta voi säätää lennossa myös Speed Dial -kytkimen avulla.

Laitteesta tulee myyntiin sekä johdollinen että Bluetoothilla toimiva langaton versio.

Päivitys: Yhdysvalloissa FragChuck maksaa 59,99 dollaria (langallinen) tai 69,99 dollaria (langaton). Euroissa dollarihinnat ovat n. 45 ja n. 53 euroa, mutta Euroopan hinnat kääntyvät harvoin suoraan vastaaviksi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ja hinta? 90 euroa? Vähintään.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

(himopelaaja)

Ei hirveästi eroa hiirestä. Siis eihän tuo sovi pelikoneeseen. Pelikoneissa on aina ollut Badi.

Käyttäjän Viper7 kuva
Viper7

Tuohan on lähes täydellinen ratkaisu fps ja räiskintä peleihin, padin liikkuvuus ja hiiren tarkkuus. Ei paha ohjain täytyy myöntää muttei Sonyn omakaan joten mitään varmaa laatu taetta ei ole (näma ei konsolin oman valmistajan ohjaimet ovat nyt olleet aina vähän niin ja näin)

Niin hinta todellakin voi olla kalliimman puoleinen mutta tuskin nyt sentään 90€. Itse kuitenkin ajattelin ihan hiirtä ja näppäimistöä kunhan saan selville minkäs laiset merkit koneessa toimiikaan.

Käyttäjän lemmu kuva
lemmu

Tota täytyy kyllä eka päästä kokeilemaan ennen kuin voi sanoa mitään..? Vastaavaa en ole vielä toistaiseksi nähnyt missään.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

haahah, (tohon edelliseen), heheh...noita saa aina lukea että: "mulla on ollut toi ps3 vaikka kuinka monta vuotta ku isi o töissä sonylla ja äitiki taitaa siellä olla"

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Todella huono homma PS3:sen kannalta koska nyt nettipeleissä tuon ohjaimen opmistajat saavat varmasti etua ainakin jos hiiripelaaminen on hansakassa :(

PAD pelaajat jää häviölle ja ns. pakotetaan ostamaan tuo ohajin koska servereitäkää nei voi tehdä PAD only koska tuo ohjain lasketaan PAD:ksi :(

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kyllä on TAAS sony omaperäisyyden jäljillä. Siis kyllä pitää kopioida kaikki toisilta. Tekisvät nyt suoraan sen wiimoten ja nunchikin, ja sanoisivat että ihan ite keksittiin niin ei tarviis vittu tällästä pelleilyä kattoa

Käyttäjän dante_727 kuva
dante_727

MAHTAVAA

Siis Home:n käyttöön :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Kyllä on TAAS sony omaperäisyyden jäljillä. Siis kyllä pitää kopioida kaikki toisilta. Tekisvät nyt suoraan sen wiimoten ja nunchikin, ja sanoisivat että ihan ite keksittiin niin ei tarviis vittu tällästä pelleilyä kattoa"

Siis ensiksi tuo ei ole sonyn tekemä ja toiseksi en muista nähneeni toista konsolia jossa on hiiri ohjaimena, ainoastaan tuo toinen ohjain näyttää nunchukilta joka löytyy wii:ltä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

On kait tuo vitsi? Huh, onneksi kuitenkaan ei sonyn tekemä.