Rockstar Games ja Sony ovat esitelleet Red Dead Redemption 2 -sisältöä, johon PlayStation 4 -pelaajat pääsevät käsiksi kuukauden verran ennen Xbox One -kansaa.

Mitenkään isoista eduista ei ole kyse, vaan tarjolla on neljä yksittäistä pienlisuketta. Heti pelin julkaisussa saataville ilmestyy Grizzlies Outlaw -asuste, jota päästään käyttämään sekä pelin tarinatilassa että verkkopuolella. Kun Red Dead Online vuorostaan julkaistaan marraskuussa, saadaan tarjolle vielä ylimääräinen arabianhevonen, siinä käytettävä erikoissatula ja High Roller Double-Action -revolveri.

Rockstarin ja Sonyn kuvausten perusteella varusteet ja heppa ovat hippusen verran parempia kuin tavanomaisemmat asiat, joita pelaajat pääsevät pelin alussa käyttämään. Hevosen etuna on esimerkiksi nopeus ja hallinta, kun taas satula tarjoilee elinvoima- ja kestävyysbonuksia. Niitäkin parempaa tavoiteltavaa pelistä pitäisi kuitenkin myös vielä löytyä.

Red Dead Redemption 2 julkaistaan 26. lokakuuta. Pelaaja-lehden kattavan ennakon siitä voi lukaista läpi juuri kauppoihin saapuneesta lokakuun numerosta.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa