Tällaista rautaa Valven Steam-pelikoneprototyypit sisältävät

Valvelta on liiennyt lisää yksityiskohtia sen omista Steam-laiteprototyypeistä, joita on määrä lähettää myöhemmin tänä vuonna 300 pelaajan testiin.

5.10.2013 01:19

Uusia yksityiskohtia Valven työstämistä Steam-pelikoneprototyypeistä on tuotu julki. Pelitalon edustaja Greg Coomer paljasti Steamin yhteisösivuilla perjantai-iltana Suomen aikaan, että loppuvuodesta 300 onnekkaalle testaajalle lähetettävien laitteiden on määrä olla varsin viimeistä huutoa olevia koneita, jotka ovat kuitenkin myös täysin muokattavissa.

Testaajille lähtevät laitteet eivät kuitenkaan ole täsmälleen samoja keskenään. Sekoittaakseen pakkaa hieman, on Valve iskenyt muutamien koneiden sisään eri suorittimia ja näytönohjaimia kuin toisiin.

Prototyyppien on määrä olla rakenteeltaan seuraavanlaisia:

  • GPU: joko NVidia Titan, GTX780, GTX760 tai GTX660
  • CPU: joko Intel: i7-4770, i5-4570 tai i3
  • RAM: 16GB DDR3-1600 (CPU), 3GB DDR5 (GPU)
  • Kiintolevy: 1TB/8GB Hybrid SSHD
  • Virtalähde: Sisäinen 450w 80Plus Gold
  • Mitat: n. 12 x 12,4 x 2,9 tuumaa

 

Viestissään Coomer korostaa, että tiedot koskevat vain Valven omia prototyyppejä. Kuten se on jo aiemmin tiedottanut, on SteamOS-käyttöjärjestelmää hyödyntäviä pelikoneita määrä tulla ensi vuoden puolella useilta erilaisilta laitevalmistajilta, minkä myötä laitteita voi myös vielä ilmaantua teho- ja hintaluokaltaan monenlaisia.

Kuvaa prototyypeistään Valve ei vielä suostu antamaan. Syy on yksinkertaisesti siinä, etteivät ne ole vielä tarpeeksi valmiita moiseen.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa