Tältä Attack on Titan näyttää PlayStationeilla / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä Attack on Titan näyttää PlayStationeilla

19.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Japanilaisten Tokyo Game Show -pelimessujen saattelemana Koei Tecmo on paljastanut pelikuvaa aiemmin elokuussa julkistetusta uudesta Attack on Titan -toimintapelistään.

Peliä on työstämässä Dynasty Warriors -sarjasta parhaiten tunnettu Omega Force -studio, joka ei näytä lähteneen tällä kertaa luomaan vain Titaanien sota -teemalla varustettua Warriors-osaa. Sen sijaan uusi peli painottaa vahvasti suositusta manga- ja animesarjasta tuttua lennokasta liikkumista, jota hyödyntäen pelaajat pääsevät nujertamaan ihmislihaa himoitsevia titaaneja raaja kerrallaan.

Tapahtumiensa osalta peli pohjautuu animesarjan ensimmäiseen tuotantokauteen. Pelattaviksi hahmoiksi se on tarjoamassa ainakin niin Erenin, Mikasan, Arminin, Connien, Sashan kuin myös Jeanin.

Japanissa Koei Tecmon Attack on Titan -peli on saamassa julkaisunsa vielä tänä vuonna, kun taas länteen se saadaan joskus ensi vuoden paikkeilla. Peliä on kehitetty niin PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle kuin myös Vitallekin.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän erakko kuva
erakko

Oli lievä pettymys. On ymmärrettävää, että jotta asetelmasta saataisiin ihan pelattava peli niin meininkiä on yksinkertaistettava, mutta että näinkin paljon? En muista että sarjassa olisi pystynyt ilmassa vaihtamaan suuntaa kaasun avulla ja että titaanit olisivat niin tyhmiä etteivät mitenkään reagoi ympärillä oleviin köysiin ja vaijereihin. Ja käden puristuksistakin pääsee vielä pakoon.

Enemmän olisin odottanut fysiikalla ja vauhdilla pelaamista sekä sitä ahdingon tunnetta mikä sarjan alkumetreillä on vahvasti läsnä. Näillä näkymin pelaaja saa rauhassa leijua ilmassa niin pitkään kuin haluaa eikä tämän tarvitse kuin kiertää niskaan ja painaa nappia.

Häiritsee myös miten tyhjältä maailma näyttää, vaikka on toki ymmärrettävää ettei tämän sisältö ole niin oleellisessa osassa. Olisi siellä silti voinut olla vaikka npc-hahmoja juoksemassa pakoon ja tulemassa titaanien syömäksi, tai edes jotain esineitä mitkä voisivat hajota.