Tältä Game of Thrones -tähti Kit Harington näyttää uuden Call of Dutyn pahiksena / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä Game of Thrones -tähti Kit Harington näyttää uuden Call of Dutyn pahiksena

16.09.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Call of Duty: Infinite Warfare on saanut uuden pelin tarinaan keskittyvän trailerin. Tarina ei ole välttämättä tosin se mielenkiintoisin asia tuoreella videolla, sillä sisuksissaan se tarjoaa myös ensimmäisen kunnollisemman katsauksen siihen, miltä Game of Thronesin Jon Nietoksena tunnettu Kit Harington näyttääkään pelissä.

Infinite Warfaressa Harington näyttelee pelin pahishahmo Salen Kotchia, joka johtaa vallanjanoista Settlement Defense Front -ryhmittymää. Infinite Warfaren maailmassa Settlement Defense Front koostuu ihmisistä, jotka jättivät Maan aikoinaan ensimmäisten joukossa taakseen.

Harington ei ole toki ainoa julkkis, jonka pärstää päästään tuijottamaan Infinite Warfaressa. Myös MMA-kamppailija Conor McGregorin kasvot on mahdollista tunnistaa pelistä. McGregorin näyttelykokemuksiin voi ottaa silmäyksen trailerin alta löytyvällä videolla.

Call of Duty: Infinite Warfare julkaistaan 4. marraskuuta Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja Windows-koneille.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Olipahan äkkiseltään aika laimea esitys. Kuvastaa aika hyvin sitä todellisuutta, että vaikka kuinka kasvoanimointi ja pelihahmojen elävyys ovat kehittyneet vuosien varrella, niin melkoisia botox-nukkeja ne edelleen ovat. Siksi videopelihahmon kharaktääri on edelleen äänessä ja valitettavasti aika harvalla ns. A-luokankaan Hollywood-näyttelijällä on oikeasti rahkeita lähteä vetämään tällaista roolia.

Syystäkin ääninäyttelijät painivat omassa sarjassaan.

Käyttäjän Jamatsu kuva
Jamatsu

Parhaissakin naama-animoinneissa (esim. Naughty Dogin pelit) silmät näyttävät vielä kovin kuolleilta. Mutta paljon on tultu eteenpäin eleiden animoinneissa muuten, pelihahmot näyttävät todella paljon eläväisemmiltä nykyään kuin vanhempien pelien puupökkelöt.

Tämä Call of Duty ei kyllä muuten vakuuta, tulossa näyttäisi olevan aivan järkyttävää scheissea.

Nostoja