Tältä kuulostaa Final Fantasy XV:n englanninkielinen ääninäyttely / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä kuulostaa Final Fantasy XV:n englanninkielinen ääninäyttely

15.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
15

Square Enix on tarjonnut varhaista esimakua siitä, miltä Final Fantasy XV tuleekaan kutakuinkin kuulostamaan englanninkielisellä puheella. Oheisella videolla annettu maistiainen pohjautuu jo aiemmin pelistä nähtyyn pelikuvaan, jossa päähenkilö Noctis kavereineen kaahailee autolla ympäri maita ja mantuja.

Pelaajat tulevat ensimmäistä kertaa pääsemään käsiksi Final Fantasy XV:een maaliskuussa, kun Final Fantasy Type-0 julkaistaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Pelin ensimmäiset kopiot on nimittäin varustettu Final Fantasy XV - Episode Duscae -nimisellä demolla.

Final Fantasy XV:llä ei ole vielä julkaisupäivää.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän TheDriimer kuva
TheDriimer

:drool:

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Hyvä! Japanin kielinen puhe peleissä ei ookaan mun juttu. Tiedän että monet on eri mieltä, mutta itseäni sellainen mongerrus vain häiritsee ja latistaa tunnelmaa.

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Ihan jees äänet. Kumminkin jostain syystä Noctiksen ääni ei oikein napannut. Sitten kun tämä joskus julkaistaan, niin mahdan pelata alkuperäis kielellä. Squarelta muistaakseni sanottiin, että yrittävät saada japinin kielisen ääninäyttelyn myös länteen.

Käyttäjän Wili kuva
Wili

Ookei. Jos lopullinen versio näyttää noin hienolta(Epäilen, vaikka kyseessä onkin Square-Enix, jonka spesiaali alue on nimen omaan fantastisen silmäkarkin luonti), voisin olettaa että tämä on oleva koko nykyisen konsolisukupolven upein peli! En usko, että näillä konsoleilla paljoa parempaan suoritukseen päästään.

Mitä ääninäyttelyyn tulee... Se nyt ei oikein napannut otteeseensa, mutta mitäs pienistä.
Toivon, ettei tarina olisi tällä kertaa FF 13 tasoa. Type-0:n stooria on tosin hehkutettu taivaisiin asti ja FF15 ääressä häärii edellä mainitun pelin ohjauksesta vastannut tyyppi, joten ehkä tästä tulee jopa nautittava kokemus.

Käyttäjän Drifu kuva
Drifu

Toivottavasti Square-Enix tarjoaa vaihtoehdon japsiaudiolle, koska itseäni tällainen "mongerrus vain häiritsee ja latistaa tunnelmaa".

Käyttäjän Riimani kuva
Riimani

Itseäni tällainen kommenteissa muiden kommenteille ''mongerrus vain häiritsee ja latistaa tunnelmaa''.

Japsi äänet kylllä kiinnostaa, mutta ei noi missään nimessä huonoimmat englanninkieliset duppaukset ollu...
''I used to be a Final Fantasy like you but then I took an arrow to my knee''

Käyttäjän Wili kuva
Wili
Lainaus käyttäjältä Riimani

Japsi äänet kylllä kiinnostaa, mutta ei noi missään nimessä huonoimmat englanninkieliset duppaukset ollu...

Kaikkien kannaltahan olisi parasta, jos Square-Enix lisäisi peliin mahdollisuuden valita joko japani tai enkku dubit. Itselle tuo enkku ei ollut niin kaameaa kuunneltavaa. Henkilökohtaisesti haluaisin pelata tätä pelkillä tekstityksillä(kuten Final Fantasy 9), menettämättä kuitenkaan audiovisuaalista antia.

Käyttäjän Balnazzard kuva
Balnazzard
Lainaus käyttäjältä Wili

Ookei. Jos lopullinen versio näyttää noin hienolta(Epäilen, vaikka kyseessä onkin Square-Enix, jonka spesiaali alue on nimen omaan fantastisen silmäkarkin luonti), voisin olettaa että tämä on oleva koko nykyisen konsolisukupolven upein peli! En usko, että näillä konsoleilla paljoa parempaan suoritukseen päästään.

No nyt taas niitä jäitä hattuun....komealtahan peli näyttää, mutta ei nyt NIIN ihmeelliseltä, että välttämättä sanoisin edes komeimmaksi julkistetuksi peliksi ( esim .The Division ja Order1886 kannattaa ottaa huomioon)... sitäpaitsi konsolisukupolvi on vasta alussa ja kyllä tästä nykyisestä mennään vielä pitkälle, etenkin jos oletetaan että nykyinen konsolisukupolvi kestää vähintään yhtä kauan kuin 7. sukupolvi. Muistin virkistykseksi olisi hyvä verrata vuoden 2006-2007 aikana julkaistuja pelejä 7.sukupolven viimeisten vuosien näyttävimpiin peleihin.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

jotenkin tuntuu että nuo äänet kuulostaa vain liian vanhoilta noille hahmoille

Käyttäjän Wili kuva
Wili
Lainaus käyttäjältä Balnazzard

Muistin virkistykseksi olisi hyvä verrata vuoden 2006-2007 aikana julkaistuja pelejä 7.sukupolven viimeisten vuosien näyttävimpiin peleihin.

Kannattaa muistaa, ettei nyt ole kyseessä yhtä kova hyppäys, kuin PS2->PS3/Xbox original->Xbox 360. Toki muistia ollaan saatu lisää, jne, mutta koska näissä uusissa konsoleissa ei ole mitään "piilotettuja" tehoja(eivät sisällä outoa custom rautaa, kuten PS3 painajaismainen Cell, jonka potentiaalin valjastamiseen meni vuosia) ne tuskin tarjoavat samanlaisia yllätyksiä, kuin edelliset koneet. Xbox Onelle ja PS4 on entistä helpompi ohjelmoida pelejä(ainakin jos pelitalojen suunnalta tulleisiin kommentteihin on uskominen). En olisi ollenkaan yllättynyt jos PS4 ja Xbox Onen korkein potentiaali saavutetaan ennätys ajassa.

Toivon, että FF15 ei ole se peli, joka vetää rajaviivan nykykonsolien suorituskyvylle.
Olisi mukava nähdä vieläkin päräyttävämpää visuaalista tykitystä, kun muun muassa mainitsemasi Order1886 sekä Bloodborne ja Quantum Break julkaistaan.

Ps. Anteeksi hirveä editointi.

Nostoja