Tältä Metal Gear Solid näyttää iPhonella / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä Metal Gear Solid näyttää iPhonella

7.03.2009 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
48

iPhonen Metal Gear Solidista julkaistiin uusia kuvia. Metal Gear Solid Touch julkaistaan Applen kännykälle tänä keväänä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

EKAEKAEKAEAKEKKEKEKAEAEA

Käyttäjän Arctic Fox kuva
Arctic Fox

Nätit grafiikat, mutta itse peli ei pahemmin säväytä.

Käyttäjän Luxurah kuva
Luxurah

Juu, en ole koskaan MGS peleihin koskenut (hävettää), mutta tämä näyttää mielenkiintoiselta ja kun tuon iPhonen vieläpä omistankin..

Käyttäjän LordZalor kuva
LordZalor

Hieno kännykkäpeliks.

Käyttäjän Monco Carser kuva
Monco Carser

Jos löytyisi iphone niin varmasti tulisi ostettua pelikin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Liikkuvaa kuvaa olisi kiva nähdä. Vähän nimittäin aavistelen, että komeahkon ulkoasun hintana on karmaisevan köykeä animaatio.

Onkos pelin hinnasta muuten puhuttu mitään? iPhonella on jo kohtuullisen kova setti loistokkaan hintaisia hyviä pelejä, joten tätä tuskin kannattaa siinä kahdeksalla eurolla kaupitella, vaikka jotkut yli-innokkaat so-called fanit ostanevat tämän, vaikka hinta ja laatu olisivatkin jollain kaamealla tasolla. Tai no, ovathan ihmiset yllättäneet ennenkin.

Mutta pitäisiköhän tässä ylipäätänsä edes aloittaa vielä tuomitseminen? Mieli kyllä tekisi, mutta kaipa tämä voi yksinkertaisen ulkomuotonsa alta paljastaa vielä jotain mojovaa bonussisältöä, joka suorastaan kutsuu räiskimään.

T: Riepu

PS: Tämä bugi on vaivannut jo kuukauden päivät. Räjähdysvaara alkaa olla lähellä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ok graffat, mutta onko hauskaa vain kosketusnäytöllä pelata?

(Ilman kynää...)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Peli näyttää vielä kauheammalta videolla - nimi ja pari ulkonäöllistä seikkaa vaihtoon, niin ei tuon ja MGS:ien välillä näkisi enää mitään yhteneväisyyttä. Päivitetty versio MGS Mobilesta olisi ollut paljon viisaampi ratkaisu, mutta minkäs teet. Harmittaa vain, että näinkin loistavaan pelisarjaan pitää tällaisia syrjähyppyjä kehittää; Acidit ovat ihan kelpoja osia pelisarjassa tämän rinnalla.

Käyttäjän Ridley kuva
Ridley

Hyvältä näyttää ja menee ehdottomasti hankintaan. iPhonella pelaaminen on parhautta etenkin junamatkoilla, sillä toisin kuin kännykkää ei käsikonsolia tule aina pidettyä mukana.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Grafiikat näyttävät hienoilta.
Itse peli näyttää huonolta.
Iphonella on pari ok peliä, mutta ilman nappeja ei oikein tehdä kuin tietynlaisia pelejä. No raideräiskintöihin iphone on aivan omiaan, mutta esim. RTS olisi aikatavalla mielenkiintoisempi alue tutkittavaksi, ja kuitenkin juuri niitä kukaan ei tee!