Tältä näyttää Alien Hominidin paluu! Ensimmäinen pelikuvatraileri on laskeutunut / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää Alien Hominidin paluu! Ensimmäinen pelikuvatraileri on laskeutunut

28.02.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Alien Hominid, Alien Hominid Invasion, The Behemoth, Metal Slug, indie, Behemoth

Räiskintäseikkailu Alien Hominidin paluusta on annettu ensimmäinen pelikuvanäyte. Uudella trailerilla amerikkalaiskehittäjä The Behemoth osoittaa, ettei tuloaan tekevä Alien Hominid Invasion ole tosiaankaan vain suoraa jatkoa takavuosien klassikolle, vaan perusideoiltaan monilta osin uusittu seuraaja.

Suoraviivaisemman Metal Slug -toiminnan sijaan Alien Hominid Invasion lähettää räiskimään epälineaarisiin ja satunnaisesti rakentuviin kenttiin, joissa mukana voi pyöriä kerralla maksimissaan neljä pelaaja. Toiminnan tiimellyksessä oma alieni nousee tasoja, saa käyttöönsä uusia mekaniikkoja sekä pääsee muutenkin avaamaan ja varustamaan itsensä erilaisilla aseilla.

Kehitteillä Alien Hominid Invasion on tällä hetkellä Switchille, Xbox Onelle ja pc:lle. Julkaisuajankohtaa sille ei ole vielä annettu.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Juu, todellakin erilainen alkuperäiseen verrattuna. Hyvä ettei peli käytä enää one hit death-mekaniikkaa, näin hektisessä pelissä rupeaisi repimään hiuksia päästään parin minuutin sisään. Varovaisen optimistinen, Behemoth ei ole pettänyt vielä luottamustani.