Tältä näyttää Arma-pelisarjan tulevaisuus – kehittäjä Bohemia Interactive esitteli uuden Enfusion-pelimoottorinsa / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää Arma-pelisarjan tulevaisuus – kehittäjä Bohemia Interactive esitteli uuden Enfusion-pelimoottorinsa

16.12.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
0

Kehittäjä Bohemia Interactive on esitellyt uuden pelimoottorinsa.

Arma-pelisarjasta tunnettu studio on julkaissut esittelymateriaalia uudesta Enfusion-pelimoottorista. Enfusionin kerrotaan yhdistelevän Arma-pelisarjan alla hyrräävän Real Virtuality -pelimoottorin sekä mm. Take on Marsia pyörittäneen Enforce Enginen parhaita puolia. Bohemia Interactiven mukaan Enfusion yhdistää Enforce Enginen selkeän arkkitehtuurin, käyttäjäystävällisyyden ja siirrettävyyden Real Virtualityn moninpeli- ja simulaatiokyvykkyyksiin.

Uuden pelimoottorin kerrotaan olevan erinomainen etenkin isojen avoimen pelimaailmojen luomiseen, mutta se kykenee tukemaan kaikenlaisia pelejä kaikilla merkittävimmillä alustoilla. Bohemia Interactive kertookin Enfusionin tukevan pc:n ohella natiivisti myös PlayStation- ja Xbox-konsoleita. Uutta pelimoottoria kuvaillaan myös erittäin modiystävälliseksi, sillä se tarjoaa kattavat modityökalut ja mahdollistaa modien hallinnan ja löytämisen suoraan pelien sisältä.

Bohemia Interactiven mukaan Enfusion tulee toimimaan myös mahdollisten tulevien Arma-pelien alustana. Studio ei kuitenkaan vielä tässä vaiheessa vahvista työstävänsä Arma 4:ää, vaan kertoo pelimoottorin työstämisen olevan tällä hetkellä korkein prioriteettinsa.

Lähde: Bohemia Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja