Tältä näyttää Assassin's Creed Unity – neljällä pelaajalla / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää Assassin's Creed Unity – neljällä pelaajalla

9.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

E3-messujen myötä Ubisoft on viimein päässyt tarjoilemaan kunnollista pelikuvaa Assassin's Creed Unitysta. Microsoftin E3-lehdistötilaisuuden yhteydessä pelitalo tarjosi nähtävää peräti noin viiden minuutin edestä ja osoitti muun muassa, miten uusien konsoleiden tehoja on käytetty hyödyksi.

Uuden materiaalin myötä Ubisoft paljasti toki myös Unityn uuden yhteistyötilan. Videossa neljä pelaajaa lähtivät soluttautumaan yhteisvoimin 1700-luvun pariisilaiseen rakennukseen, mikä lopulta päättyi onnistuneeseen murhaan.

Assassin's Creed Unity on kehitteillä sekä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle että myös pc:lle. Myös PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle saataneen vielä kuitenkin lisäksi oma Assassin's Creed -seikkailunsa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Katsos! Pääsee kyykkyyn! Next-Gen...
Co-Op on kyllä hauska idea tähän peliin.

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Onkohan ranskankielestään ylpeät ranskalaiset mielissään, tästä että niiden historiasta tehdään kaupallista viihdettä joka on vielä käännetty englanniksi. Damn... Franchii.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä Flash

Onkohan ranskankielestään ylpeät ranskalaiset mielissään, tästä että niiden historiasta tehdään kaupallista viihdettä joka on vielä käännetty englanniksi. Damn... Franchii.

Eiköhän ranskalaiset pelaa pelinsä ranskaksi dubattuina, niin kuin ovat tähänkin asti pelanneet. Ei todellakaan jokaisessa maassa lueta tekstityksiä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämähän (yhteistyöpeli) onkin sitten se juttu mikä pakottaa taas jatkamaan Assassin's Creedin ostamista. Saapa nähdä kuinka ylivoimaista on nelistään pistää porukkaa kasaan kun jo aiemmissa oli yksin voittamaton. Toivoisin jopa että yksi luoti tappaisi pelaajan niin tuossa olisi oikeasti syytä suunnitella ja miettiä etenemistä. Tosin Ubin tuntien ei ole vaikeustasoja erikseen ja tehty taas sellaiseksi että varmasti jokainen pääsee läpi. Harmi jos näin.

Käyttäjän juhispuhis kuva
juhispuhis

En malta odottaa pelin ilmestymistä!

Nostoja