Ruotsalainen Embark Studios on paljastanut esikoispelinsä, The Finalsin.

The Finals on ilmaiseksi pelattava tiimipohjainen räiskintäpeli. Pelin ensitrailerin perusteella The Finals tarjoaa reipasvauhtista räiskintää värikkäissä ja varsin laajalti tuhoutuvissa ympäristöissä. Embark Studiosin luova johtaja Gustav Tillebyn kertoo räiskinnän olevan avainasemassa pelissä, mutta myös ympäristön ja sen muutosten hyödyntämisen olevan keskeinen osa The Finalsissa menestymistä.

Ruotsalaisella Embark Studiosilla on vahvoja näyttöjä räiskintäpelien kehityksestä. Studion perusti vuonna 2018 joukko Battlefield-kehittäjä DICE:n veteraaneja studiopomo Patrick Söderlundin johdolla.

Alun perin Embark Studiosin ensimmäisen pelin piti olla aikaisemmin paljastettu ARC Raiders. Studio kertoi kuitenkin taannoin viivästyttävänsä ARC Raidersin julkaisua, mutta paljasti samalla tuovansa markkinoille odotettua aiemmin valmiiksi saadun Project Discoveryn. Nyt kyseinen Project Discovery on paljastunut The Finals -peliksi.

The Finalsilla ei ole vielä julkaisupäivää, mutta luvassa on ennen julkaisua useampia testijaksoja. Pelin kerrotaan ilmestyvän pc:lle, PS5:lle ja Xbox Series X/S:lle.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa