Tältä näyttää Bondin klassikkokohtaukset koostava 007 Legends / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää Bondin klassikkokohtaukset koostava 007 Legends

21.05.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Activisionin uudesta 007 Legends -pelistä on julkaistu ensimmäinen teoksen pelikuvaa esittelevä traileri. Video väläyttelee kohtauksia yhdestä pelin tehtävästä, joka pohjautuu elokuvan Kuuraketti (Moonraker) tapahtumiin.

Kaiken kaikkiaan 007 Legends koostuu kuudesta Bond-elokuvan tapahtumasta. Kuuraketin ohella pelin on tähän mennessä varmistettu pitävän sisällään kohtauksia myös tuoreesta Skyfall-elokuvasta.

007 Legends on vuoden 2010 Goldeneye 007:n ja vuoden 2011 Goldeneye 007: Reloadedin työstäneen Eurocomin käsialaa. Peli on tarkoitus julkaista 16. lokakuuta sekä Xbox 360:lle että PlayStation 3:lle.

Linkki traileriin

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Flash kuva
Flash

Through to the space!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Yritystä löytyy mutta eipä tuo Reloaded:kaan päässyt sinne Goldeneye tasolle niin tuskin tämäkään.

Käyttäjän Armo kuva
Armo

Voisinpa tänään vaikka katsoa Kuuraketin niin hyvät fiilikset tuli tästä trailerista mutta pelin tarina voi olla aika epäselvä niille jotka ei ole Bond kirjoja tai elokuvia lukenut/katsonut.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Bond-fanina ei voi olla kuin innoissaan. Olkoonkin, että kyseessä on köykäinen CoD-klooni.

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Viitisen vuotta sitten olisi tämän pelin kuulunut tulla. En ole bond-pelien suurin fani, mutta omistan kuitenkin melkein jokaisen osan ja onhan noita tullut lähemmäs sata tuntia hakattua. Harmi vain, että innostus näitä pelejä kohtaan droppasi maan alle useampi vuosi sitten ja ei se sieltä yhdellä pelillä ja leffalla palaa. Valitettavasti.

Käyttäjän sasukeluffy kuva
sasukeluffy

Näytti ihan kivalle, mutta varmaan jää alelaariin.

Nostoja