Tältä näyttää Darkborn, entisten Battlefield-kehittäjien uusi hirviöseikkailu / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää Darkborn, entisten Battlefield-kehittäjien uusi hirviöseikkailu

3.04.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

25-henkinen tukholmalaisstudio The Outsiders on väläyttänyt pitkän pätkän uutta pelikuvaa sen tulevasta Darkborn-pelistä.

Aiemmin työnimellä Project Wight tunnettu peli on tarinavetoinen seikkailu, jossa pelataan sukupuuton partaalla olevan hirviölajin edustajaa. Tarina alkaa hirviön lapsuudesta ja tarjoaa tuolloin hiippailuvetoisen kokemuksen tämän yrittäessä pysyä hengissä viikinkien kaapatessa ja tappaessa tämän perheenjäseniä. Lopulta hirvitys kasvaa kuitenkin isoksi ja pystyy hoitelemaan useampiakin viikinkejä kerralla paljain käsin.

Ainakin pc:lle matkalla olevan Darkbornin kehitystä vetää David Goldfarb, joka on auttanut suunnittelemaan aiemmin kasaan myös esimerkiksi Battlefield 3:n, Battlefield: Bad Company -sarjan ja Payday 2:n. The Outsidersia on ollut rakentamassa myös esimerkiksi entinen Battlefield-tuottaja Ben Cousins.

Julkaisuajankohtaa Darkbornilla ei vielä ole.

Lähde: IGN

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hembbuli kuva
Hembbuli

Ensimmäistä kertaa tästä kuulen. Konsepti vaikuttaa mielenkiintoiselta. Pidän tarinoista joissa alkuasetelma on käännetty toisinpäin. Hyvikset on pahiksia jne.

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Mietinkin jo, että olikos tämä projekti kuollut ja kuopattu kun siitä ei ole aikoihin mitään kuulunut. Ei näköjään. Tosin täytyy sanoa, että ei kyllä kauheasti tämä traileri vakuuttanut.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vähän on putkimaista tuo eteneminen mutta muuten vaikuttaa ihan kivalta. Pitää seurailla mitä tästä lopulta tulee.

Nostoja