Tältä näyttää entisten The Walking Dead -vetäjien uutuuspeli Firewatch / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää entisten The Walking Dead -vetäjien uutuuspeli Firewatch

31.08.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Vuosi sitten perustettu yhdysvaltalaispelitalo Campo Santo on julkaissut ensimmäisen trailerin tulevasta Firewatch-pelistään. Traileri tarjoaakin ensimmäisiä näytteitä niin pelin ulkoasusta, äänimaailmasta kuin myös samalla sen tunnelmastakin.

Firewatchista kuultiin ensimmäistä kertaa aiemmin tämän vuoden maaliskuussa. Peli on ensimmäisestä persoonasta kuvattu varsin tarinavetoinen mysteeriseikkailu, jota tähdittää vanhaa elämäänsä karkuun Wyomingin metsiin lähtenyt mies nimeltä Henry. Uudessa kodissaan Henry tekee töitä palovartijana, jollaisena hän saa apua jatkuvasti radion päässä olevalta Delilah-nimiseltä pomoltaan.

Campo Santon perustajien joukosta löytyy joukko varsin lupaavia nimiä. Studiota ovat olleet pystyttämässä niin Telltale Gamesin ensimmäisen The Walking Dead -tuotantokauden vetäjät Sean Vanaman ja Jake Rodkin, taitelija Olly Moss kuin myös Klei Entertainmentin Mark of the Ninja -pelin pääsuunnittelija Nels Anderson.

Firewatch on määrä julkaista Windowsille, OS X:lle ja Linuxille vuoden 2015 puolella.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Tykästyin heti. Traileria katsoessa tuli todella mysteerinen tunne.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Hienoa, että indiekehittäjät ovat myös tajunneet Linux-pelaajien olemassaolon: lähes jokainen hieman kiinnostavampi PC:lle julkaistu/julkaistava indiepeli näyttää saaneen/saavan myös Linux-version. Kiitos siitä! Toki tuo peli näyttää muutenkin kiinnostavalta.

Käyttäjän TomPlex kuva
TomPlex

Miksei tule edes next-gen konsoleille? ;__;

Käyttäjän jokunen1 kuva
jokunen1

Vaikuttaa hyvältä.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Todella raikas ulkoasu. Kiinnostuskäyrä hypähti kattoon.

Käyttäjän Lykos kuva
Lykos
Lainaus käyttäjältä TomPlex

Miksei tule edes next-gen konsoleille? ;__;

Pieni porukka, joten luultavasti vain haluavat keskittää resurssinsa yhteen alustaan. Jos peli menestyy, ehkä sitten saattavat kääntää sen muille alustoille.

Käyttäjän TomPlex kuva
TomPlex

Pieni porukka, joten luultavasti vain haluavat keskittää resurssinsa yhteen alustaan. Jos peli menestyy, ehkä sitten saattavat kääntää sen muille alustoille.[/quote]

No näinhän se taitaakin olla, mutta miksei sitten sellainen vaihtoehto: Ps3, Ps4, Xbox 360, Xbox One? Se sitten ei ainakaan ole pieni porukka :'D
No mutta pidetään ainakin toivoa yllä että tulisi konsoleillekkin!

Nostoja