Tältä näyttää Fallout-televisiosarjan kulisseissa – vuodetut kuvat esittelevät Amazonin tuotantoa (päivitetty) / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää Fallout-televisiosarjan kulisseissa – vuodetut kuvat esittelevät Amazonin tuotantoa (päivitetty)

18.08.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
1

Amazonin Fallout-sarjan tuotannosta on vuodettu kuvamateriaalia julkisuuteen.

Fallout-sarjan kulisseista napatut otokset esittelevät holvin 32 sisätiloja, jonka lisäksi tarjolla on katsaus myös ympäröivään asutukseen. Fallout-pelien henki elää vahvana kuvissa, jotka tarjoavat katsauksen esimerkiksi holvin lastenhoitohuoneeseen, epäjärjestyksessä olevaan luokkahuoneeseen ja heikkoon kuntoon päässeeseen peltoon.

Kuvat jaettiin alun perin Falloutin reddit-sivulla, josta ne on kuitenkin jo poistettu. Kuvat otettiin kuitenkin talteen Twitter-käyttäjä Shamanomenonin toimesta.

Westworld-sarjan luoneiden Jonathan Nolanin ja Lisa Joyn kehittämä Fallout-sarja paljastettiin alun perin vuonna 2020. Tv-sarjalle ei ole vielä annettu ilmestymisaikataulua, mutta tuotannon näyttelijäkiinnityksistä on saatu aikaisemmin tietoja julkisuuteen.

Päivitys: Kuvat ovat sittemmin poistettu myös Twitter-palvelusta tekijänoikeuksiin vedoten, joten kyseessä on ollut ilmeisesti täysin todenmukainen vuoto.

Lähde: Shamanomenon@Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Refloni kuva
Refloni

No eipä ne kuvat Twitterissäkään kauaa viihtyneet.

Nostoja