Tältä näyttää jälleen yhden klassikon paluu: Crash Team Racing: Nitro-Fueledista runsaasti uutta pelikuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää jälleen yhden klassikon paluu: Crash Team Racing: Nitro-Fueledista runsaasti uutta pelikuvaa

5.02.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

PlayStation-klassikko Crash Team Racingin uusioversiosta on saatu näin viikon alkuun roimasti uutta pelikuvaa nähtäväksi.

Sen lisäksi, että Crash Team Racing: Nitro-Fueledista julkaistiin uusi lyhyt traileri ja hajanaisia lisäkuvia, on pelin ennakkoversioon päästetty nyt myös Activisionin ulkopuolista yleisöä käsiksi. Tämän myötä erityisesti YouTubessa piisaa tällä hetkellä useampia katsauksia pelin Dingo Canyon-, Polar Pass- ja Crash Cove -klassikkoratojen antiin, mistä ohessa on yksi esimerkiksi Gamespot-sivustolta.

Lisää löytää vaikkapa ihan vain YouTube-haun kautta.

Crash Team Racing: Nitro-Fueled on ilmestymässä 21. kesäkuuta PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Switchille. Peli sekä uusii Naughty Dogin klassikon visuaalisestyi nykypäivään että lisää siihen myös hieman uutta sisältöä esimerkiksi lisäautoilla, radoilla ja nettipelillä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Fazu kuva
Fazu

Hyvältä näyttää, tykkään varsinkin Polar Passin uudistuneesta lookista.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Pienen tsekkailun jälkeen kaikki viittaa 30 fps peliin. Ei jatkoon, varsinkin kun tästä ei ilmeisesti edes tule sitä kaiken pelastavaa pc-versiota. Mikä on jo yksinään assbackwards päätös.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Toivottavasti siellä on sitä lisäsisältöä eikä vain verkkopeliä ja ulkoasuehostus.... Uusia aseita ei ainakaan näyttäisi tulevan. Tuttu ja turvallinen ei minusta riitä remakessa, jotain uutta twistiä pitäisi löytyä.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Sekiron jälkeen ehkä vuoden toivotuin peli minulle. Odotan, että päästään kummipojan kanssa pelailemaan. :)

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Näytti jotenkin tylsältä. Tosin en kuulu kart-kohderyhmään vaikka Sonic & Sega whatever Transformedia pelailinkin. Äkkiseltään tämän gameplayn ja viimeksi mainitun välillä heittäisin Sonicin johtoon.