Tältä näyttää Just Cause 2 / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää Just Cause 2

31.01.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
55

Parin vuoden takainen Just Cause oli jonkinasteinen arvostelumenestys. Pelissä oli omat huonot puolensa, mutta myös selkeät vahvuudet. Just Causen maailma on yksi kaikkien aikojen suurimmista pelialueista. Pelaaja pääsi täysin vapaasti tutkimaan sitä ja sen monipuolista maastoa, joka sisälsi viidakkoa, peltoja, kaupunkialueita, hiekkarantoja ja vesistöjä. Peli oli keskittynyt stuntteihin, autovarkauksiin, laskuvarjohyppyihin ja vastaavaan toimintaan, mutta ikävä kyllä se ei silti ihan yltänyt siihen mihin se olisi voinut yltää.

Niinpä jatko-osa tuleekin tarpeeseen, jos se vain onnistuu korjaamaan ensimmäisen osan pahimmat miinukset. Pelistä on puhuttu jo jonkin aikaa ja siitä on myös näytetty muutamia kuvia.

Ohessa uusimmat kuvat Just Cause 2:sta, joka ilmestyy vielä tämän vuoden puolella:

jc1-copy.jpg

021.jpg

031.jpg

041.jpg

051.jpg

061.jpg

07.jpg

08.jpg

09.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Circle kuva
Circle

Voisipa sanoa, että näyttääpi erinomaiselta, ainakin 3 viimeistä kuvaa olivat jo sitä luokkaa että huhhuh... Toivottavasti tämä peli tulee onnistumaan. Ensimmäinen omasi nimittäin mielestäni hyvän idean, mutta toteutus kärsi...

Käyttäjän Circle kuva
Circle

Mutta by the way, olenko ainoa, jonka mielestä nuo kolmannen kuvan savu-efektit näyttävät aika korneilta?

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Minä tykkäsin 1 osasta kovasti ja se näytti pelatessa komealta,mutta tämä tuntuu näyttävän vielä paremmalta,ainakin toisiksi viimeinen kuva.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Vähän epäilyttää että tuo ei aivan pelikuvaa taida olla. Ainakin noi savuefektit näyttävät sen verran "maalatuilta" että on taidettu kuvia vähän jälkikäteen ehostella.

Käyttäjän Harri_Pelaaja kuva
Harri_Pelaaja

Uskoisin tuon olevan pelikuvaa. Etkö pelannut Just Causea? Pelihän oli ihan fantastisen näköinen.

Itse peli taas jätti toivomisen varaa.

Käyttäjän FINReko kuva
FINReko

Kyllähän ensimmäinen osa oli ihan hauskaa pelattavaa. Siinä ovaan oli kovasti ongelmia. Korjaisivat niitä ja tekisivät saaresta omaperäisemmän koska ykkösessä tahtoi olla kokoajan metsää. Pelialue oli kyllä aivan naurettavan suuri.

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

"Korjaisivat niitä ja tekisivät saaresta omaperäisemmän koska ykkösessä tahtoi olla kokoajan metsää."

Olen vähän eri mieltä. Just Causen pelialuehan oli todella hyvä. Siellä oli paljon metsä ja viidakkoa, kuten olettaa saattaa, mutta kyllä se oli monipuolinen paikka. Saaristot, tiet, joet, vesistöt, kaupunkialueet jne. Mielestäni se oli paljon muutakin kuin pelkkää metsää. Jos tuonne vain saisi rutkasti lisää aktiviteetteja ja tekemistä kuten GTA:ssa niin kelpaisi!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Woouhh.. Just Cause 1: ylpeänä omistajan, sanon että nipistäkää minua, tämä on unta.. JC2!

Olen pelannut viimeisen vuoden pelkästään Just Causea (tietysti PS2) Ja nyt kun on PS3, niin voitte olla varmoja, että allekirjoittanut lähtee julkaisupäivänä kävelemään kaupalle.. Ooh, päivän uutinen

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Muistakaas että ei pelkkä grafiikka peliä tee...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

juu tekee kyllä.

Nostoja