Tältä näyttää kesän PS5-suurjulkaisu toiminnassa – Ratchet & Clank: Rift Apartista julkaistiin 15 minuuttia uutta pelikuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää kesän PS5-suurjulkaisu toiminnassa – Ratchet & Clank: Rift Apartista julkaistiin 15 minuuttia uutta pelikuvaa

30.04.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Ratchet & Clank: Rift Apart, Ratchet & Clank, Rift Apart, ps5, PlayStation 5, Rivet, Insomniac Games

Sony ja Insomniac Games ovat julkaisseet luvatusti uuden noin 15 minuuttia pitkän pelikuvapätkän Ratchet & Clank: Rift Apartista.

PlayStation 5 -uutukaisesta näytille on saatu toimintaa niin Ratchetin kuin uuden Rivet-hahmon näkökulmasta. Esille nousevat näin tietysti tuoreet apuvälineet ja loikintahaasteet niin kuin myös pelin ulottuvuusteema, jonka myötä monien klassisten Ratchet & Clank -planeettojen luvataan tekevän muun muassa paluun vaihtoehtoisen todellisuuden muovaamana.

Pelikuva päättyy myös muutamien ominaisuuksien kiusoitteluun. Mukaan luvataan esimerkiksi muutamia tavanomaisempaa avoimempia pelialueita, Clank-keskeisiä pulmia ja vapaaehtoisesti tuskittavissa olevia tasku-ulottuvuuksia.

Ratchet & Clanks: Rift Apart ilmestyy PlayStation 5:lle kesäkuun 11. päivä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän SaskaKikkare kuva
SaskaKikkare

Tämä on nyt sitä kauan odotettua todellista next-geniä. :) Nämä Sonyn first-party pelit tulevat tässäkin sukupolvessa olemaan syy sille miksi Sony tulee jälleen kerran pyyhkimään MS:llä pöytää.

Nostoja