Tältä näyttää Kratoksen seuraava suurkoitos – God of War Ragnarök esiteltiin vihdoin pelikuvan kera / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää Kratoksen seuraava suurkoitos – God of War Ragnarök esiteltiin vihdoin pelikuvan kera

10.09.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4
God of War, Ragnarök, God of War Ragnarök, Sony Santa Monica, Sony Santa Monica Studio, kratos, atreus,

Seuraava God of War on nyt virallisesti nimeltään God of War Ragnarök. Sonyn Santa Monica Studio löi asian lukkoon tuoreen PlayStation Showcase -lähetyksen yhteydessä ja esitteli samalla peliä ensimmäistä kertaa toiminnassa.

Ragnarökin tapahtumat sijoittuvat muutaman vuoden päähän edellisen God of Warin lopusta seuraten kasvaneen Atreuksen ja Kratoksen taivalta aina vain rujommaksi muuttuneessa Pohjolassa. Atreus on luonnollisesti kasvanut aina vain kiinnostuneemmaksi omista mahdollisuuksistaan, kun samalla kostonhimoiset jumalat Freya ja Thor jahtaavat kaksikkoa.

Tyylillisesti Ragnarök seuraa isosti edellispeliä tarjoten siis Kratoksen olan yli kuvattua toimintaa. Menoa kyllä piristetään muun muassa uusilla kyvyillä ja pelimaailma on sekin varustettu uusilla maisemilla. Vierailemaan päästään kerrankin muun muassa kaikissa yhdeksässä skandimytologiasta tutussa maailmassa aina Asgårdia myöten.

Työn alla God of War Ragnarök on PlayStation 5:lle ja PlayStation 4:lle. Peliä on odotettu viimeisimpänä ulos vuoden 2022 aikana.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Hype hype hype! Varsinkin talvinen maisema toimii minulle aina. Virallinen julkaisupäivä olisi ollut kyllä kiva saada samalla.

Käyttäjän Raissi kuva
Raissi

Ehdottomasti itsellä top 3 odotetuimman pelin joukossa.
Tosin petyn jos pelissä ei pääse heiluttamaan mjölniriä thorin häviön myötä.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Kovasti odotan tätä peliä menee ostoon ehdottomasti.

Käyttäjän Scion kuva
Scion

Todella harvoja julkaisuja tulee innolla odotettua, saatika harkittua ennakkotilattavaksi, mutta tämä on kyllä taatusti sellainen.