Tältä näyttää The Legend of Zelda: Breath of the Wildin toiminnallinen esiosa – Hyrule Warriors: Age of Calamity esiteltiin uusilla videoilta / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää The Legend of Zelda: Breath of the Wildin toiminnallinen esiosa – Hyrule Warriors: Age of Calamity esiteltiin uusilla videoilta

26.09.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3
Hyrule Warriors: Age of Calamity, Hyrule Warriors, Age of Calamity, The Legend of Zelda, nintendo, Koei Tecmo, Tokyo Game Show

Koei Tecmon ja Nintendon uusi yhteistyön hedelmä Hyrule Warriors: Age of Calamity on saanut laajamittaisen esittelyn osana virtuaalista Tokyo Game Show -messutapahtumaa. Messujen yhteydessä pelistä tarjoiltiin niin tuore traileri sekä pidempi pätkä varsinaista pelikuvaakin.

Trailerilla keskitytään jälleen enemmän Age of Calamityn tarinaan, joka sijoittuu sata vuotta ennen The Legend of Zelda: Breath of the Wildin tapahtumia. Erillisessä verkkolähetyksessä esille tuotu pelikuvapätkä vuorostaan esittelee, kuinka Linkilla päästään laittamaan pataan monikymmenpäisiä vihollislaumoja.

Pelikuvapätkän löyää oheisesta verkkolähetysarkistoinnista kohdasta 1:23:50 alkaen.

Hyrule Warriors: Age of Calamity julkaistaan Switchille 20. marraskuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Näyttää hyvältä ja ovat selkeästi kunnioittaneet lähdeteosta! Tässä warriors sarjassa tökkii vaan tuo aivoton vihollismassojen möyhintä. Jos peleissä olisi pelkän turpaanvedon lisäksi tutkintaa, seikkalua ja pulmia, niin voisi ehkä kiinnostaa enemmän.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Kyllä tämä pukinkonttiin menee. Onneksi näissä nyky-Zeldoissa on aina japaninkielinen ääni ja teksti valittavissa (tai ainakin BotW:ssa peräti oletuksena järjestelmäkieliasetuksen takia) - englanninkielisen trailerin ääninäyttely herätti minussa pelkkiä negatiivisia tunteita.

Käyttäjän Paladin777 kuva
Paladin777

Graafisesti upeaa jälkeä. Jos myös zeldan käsikirjoittajat asialla voi tarina myös olla hieno. Mutta edelleen pelottaa ettei tämä ole liian tyypillinen mättö, joka on toisto toisto ja grindausta.

Nostoja