Tältä näyttää Netflixiin kesällä saapuva Resident Evil -sarja – ensimmäinen videosilmäys julki / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää Netflixiin kesällä saapuva Resident Evil -sarja – ensimmäinen videosilmäys julki

12.05.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
10
Resident Evil, Netflix, Lance Reddick, televisio, televisiosarja, Capcom, tv, tv-sarja

Netflixissä kesällä käynnistyvään Resident Evil -televisiosarjaan on saatu ensimmäinen videosilmäys.

Katsaus on peräisin noin minuutin mittaisesta kiusoittelutrailerista, joka antaa viitteitä sen kahteen eri aikakauteen jakautuvasta tarinasta. Ensin valokeila on rauhaisammassa vuoden 2022 Raccoon Cityssa, mistä hypätään sitten huomattavasti ankeammassa tilassa olevaan vuoden 2036 Lontooseen.

Tarinaltaan sarja keskittyy Resident Evilin kannalta kokonaan uusiin hahmotuttavuuksiin Jade ja Billie Weskeriin. Myös klassisen Resident Evil -konna Albert Weskerin on määrä näyttäytyä sarjassa Lance Reddicikin näyttelemänä.

Katsottavaksi Resident Evil -sarja ilmestyy Netflixiin 14. heinäkuuta.

Päivitys: Mukaan lisätty myös toinen, sarjan maailman kauhuja ja Albert Weskeria lisää taustoittava video.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

IMAGE(https://c.tenor.com/2Qrxb60EYFoAAAAM/please-no-michael-scott.gif)

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

Jep. Jää takuulla katsomatta moinen!

Käyttäjän Lander kuva
Lander

En tiedä katsonko, mutta kun/jos tämä vaikutaa sijoituvan ihan eri universumiin kuin pelit ja aiemmat elokuvat niin en en ole oikein raivona.

Joo kutsuukaa hulluksi, mutta jos japanilaiset pysytävät suhtautuvaan heidän peliensä ja animangojen jenkki sovituksiin huvituuneena (ainakin valtaosin), niin kyllä täälläkin jotkut pystyy. Etenkin kun ei paskinkaan Resa sovitus kadota pelejä minekään.

Täytyy myöntää tässä samoin, että Resident Evil sarjaa voisi jo täällä länessä kutsua ihan vaan Biohazardiksi, kun ei aina olla siellä asunnon sisällä koko pelin ajan ja se sopisi tämänkin nimeksi.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Voi jeesus, saa nähdä onko vielä tujumpaa paskaa luvassa ku Halo sarja. Äkkiseltään näyttäs että todellakin on.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Musta Wesker jolla kaksi tytärtä. Miksi käyttää hahmoa, jolla ei ole yhtikäs mitään tekemistä alkuperäisen Weskerin kanssa?

Käyttäjän Angel of Death kuva
Angel of Death

Kiinnostaisi enemmän ilman Resident Evil nimeä tai ilman pelin hahmoja, nyt kasvoille iskee lähinnä se kuinka ei välitetä alkuperäisteoksen ulkoasusta ollenkaan. Millan ressoissa sentään päähahmo ei ollut yksi pelin hahmoista, toki ei uusi ressu-leffakaan tainnut ihan napakymppiä näyttelijävalinnoissa tehdä kun vaikutti siltä että leffaa tekiessä oli mennyt esimerkiksi Leon ja Carlos sekaisin.

Halo sarjaa en ole katsonut, mutta jo pelkästään jutut siitä että Chief on enemmän aikaa ilman kypärää kuin sen kanssa ei hyvältä kuulosta.

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Ensimmäinen resident evil elokuva vaikuttaa jokaisen uuden live action kötöstyksen myötä aina vain paremmalta.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Katsomatta 💩

Käyttäjän pandemic kuva
pandemic
Lainaus rautahuilu

Ensimmäinen resident evil elokuva vaikuttaa jokaisen uuden live action kötöstyksen myötä aina vain paremmalta.

Tääpä hyvin tiivistää omat fiilikset. Eka leffa oli melko hyvä kun vertailee nuihin uusiin. Noh eiköhän tää kuitenkin tule katottua vaikka odotukset aika nollilla onkin.

Käyttäjän Pelaaja 7 kuva
Pelaaja 7

90-luvun hyvien elokuvien jälkeen 2000-luvun alun elokuvat eivät tuntuneet juuri miltään. Katseluni jäivät tuolloin lähes kokonaan ja vasta Netflixien ym. digiajan palveluiden yleistyessä aloin taas mukaan.

Viimeaikoina on tullut vastaan juuri noita aikoinaan paskoina pitämiäni elokuvia ja on se vaan jännä juttu... nehän teki hyviä elokuvia silloinkin! Nykyaikana on toki hurjasti todennäköisempää ennustaa tulevan sarjan timantin sijasta pökyläksi. Vielä todennäköisempää on, että ihmiset suhtautuvat liian kriittisesti jo etukäteen. Johon toki itse kukin on sortunut. Silti, jos aniharva teos tyydyttää katsojan, saatetaan olla melko syvällä. Tarpeen tullen rajaa pystyy muuttamaan vaikka huumorimielellä, joka voi avata yllättäviäkin väyliä.