Puoli-ilmaisia sukellusveneitä ja Mario Kart – tältä näyttää Nintendon kevät / Uutiset / pelaaja.fi

Puoli-ilmaisia sukellusveneitä ja Mario Kart – tältä näyttää Nintendon kevät

14.02.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Vuoden ensimmäinen Nintendo Direct -lähetys on saatu päätökseen. Torstain ja perjantain välisenä yönä tehty esitys keskittyi luvatusti varsinkin kevään 3DS- ja Wii U -pelitarjontaan, mikä poiki peräti pari pelijulkistustakin.

3DS:lle täysin uutta pelattavaa saatiin Directin myötä tällä kertaa jopa saman tien, sillä lataukseen voi käydä välittömästi iskemässä Steel Diver: Sub Wars -pelin, joka tarjoaa jatkoa vuonna 2011 3DS:llä nähdylle Steel Diver -sukellusvenepelille. Tällä kertaa kyseessä on ensimmäisestä persoonasta kuvattu taktiikkaräiskintä, joka on varustettu sekä kepeällä yksinpelillä että myös sekä paikallisesti että netissä pelattavalla moninpelillä.

Sub Warsista saatavilla on sekä maksullinen, seitsemän tehtävää ja useita sukellusveneitä sisältävä versio, että myös ilmainen, kaksi tehtävää ja kaksi sukellusvenettä tarjoava versio. Kummatkin tuotoksista tukevat moninpelaamista.

3DS-pelitarjonnan osalta julkistuksen lähetyksessä sai vielä myös pulmapeli Pokémon Link: Battle!, minkä ohella seppäroolipeli Weapon Shop de Omasse on vahvistettu Eurooppaan. Pokémon Link saadaan eShopiin maaliskuun 13. päivä ja Weapon Shop helmikuun 20. päivä. Alta löytää kummankin pelin trailerin.

Wii U:lle hiljattain saapuneesta NES Remix -latauspelistä nauttineet voivat vuorostaan verrytellä jälleen sormiaan, sillä tuotokselle on tulossa jo huhtikuun 25. päivä jatko-osa. Uusin osa jatkaa edellisosan tapaan vanhojen Nintendo Entertainment System -pelien pohjalta tehtyjen haasteiden tarjoamista, mutta tällä kertaa luvassa on eri pelejä. Tarjolla muun muassa nähdään Punch-Outia ja myöhempiä Super Mario Bros. -loikintoja. Mukaan on nyt myös sisällytetty kokonainen Super Luigi Bros. -peli, jossa vanhaa Super Mario Bros. -tasoloikkaa pelataan oikealta vasemmalle Luigia käyttäen.

Samalla vahvistettiin, että Game Boy Advance -pelit aloittavat saapumisen Wii U:n Virtual Consoleen huhtikuussa. Ensimmäisten joukossa tarjolla nähdään muun muassa pelejä kuten Metroid Fusion ja Mario & Luigi: Superstar Saga.

Suuren roolin Directissa veivät tällä kertaa toki jälleen myös julkaisupäivät ja monen monituiset trailerit. Ohessa onkin listaa muista tuoreimmista julkaisupäiväjulkistuksista sekä läjä pelivideoita. Jossain tulevaisuudessa siintävästä Monolith Softin X-roolipelistä kiinnostuneiden kannattaa myös kurkata Direct-lähetyksen kohta 33:52, jossa näkemään päästään uutta pelikuvaa tuotoksesta.

Muut juuri vahvistetut julkaisupäivät:

  • Mario Golf: World Tour (3DS) - 2.5.
  • Kirby Triple Deluxe (3DS) - 16.5.
  • Etrian Odyssey Untold: The Millennium Girl (3DS) - 2.5
  • Nintendo Pocket Football Club (3DS) - 17.4.
  • Child of Light (Wii U) - 1.5.
  • Mario Kart 8 (Wii U) - 30.5.

 

Uusin Direct-jakso kokonaisuudessaan:

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Kyllä tuli nostalgiaryöppy tuosta Yoshi`s Islandin uudesta versiosta. Hyvän näköseksi ovat kyllä saanet tehtyä. :)

Käyttäjän Eerie kuva
Eerie

Pitäisköhän sitä jo vähitellen siirtyä Double Dashista uudempaan mariokarttiin :-D

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä Eerie

Pitäisköhän sitä jo vähitellen siirtyä Double Dashista uudempaan mariokarttiin

Ei todellakaan. Ei tuosta uusimmasta osaa sanoa kun ei ole vielä edes julkaistu, mutta kaikki sen ja Double Dashin välissä on hyvin hidastempoista ja tylsähköä ajamista. Sonic Racing Transformed on se mitä tullut pelattua enemmän kuin paljon ja vaikka PC versiota itse tykittänyt, niin näyttää ainakin demon perusteella Wii U versio olevan yhtä mukavaa menoa.

Ei kyllä direct tällä kertaa paljoa mielenkiintoisuuksia tarjoillut.

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

Mielenkiintoisin MK8:n ohella oli tämä!

Nostoja