Tältä näyttää PS4:n seuraava suurpeli The Order: 1886 / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää PS4:n seuraava suurpeli The Order: 1886

18.02.2014 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
18

The Order: 1886 esittäytyy. Sony on julkaissut uutta kuvamateriaalia PlayStation 4:lle ilmestyvästä yksinoikeuspelistä, josta on tähän asti nähty vain lyhyt kiusoittelutraileri viime vuoden E3-messuilla.
Uuden trailerin ja kuvat voi katsastaa ohesta.

Puhtaasti yksinpeliin keskittyvässä toimintapelissä rymistellään vaihtoehtoisessa historiassa, maisemakattauksenaan viktoriaaninen Lontoo. Keskeisessä roolissa on muinainen ritariveljeskunta, joka taistelee muinaisten hirviöiden uhkaa vastaan.

The Order: 1886:n kehityksestä vastaa Ready at Dawn, ja se julkaistaan vuoden 2014 aikana.

Varsinaista pelikuvaa Pelaajan toimituksen kommentiraidan kera on katsottavissa täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JoniH99 kuva
JoniH99

Näyttää paljon paremmalta ja kiinnostavalta kuin osasin kuvitella. Myös tuo JayeizH'n linkkaama gameplay näyttää todella hienolta ja sulavalta.

Pitääpä sitten loppuvuodeksi hommata, koska aikaisemmat Ready at Dawnin pelit ovat muutenkin olleet erinomaisia.

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Uiui, viktoriaanisen ajan TLoU. Hyvä traikku, joskin enemmän olisi voinut näyttää. No joka tapauksessa, kyllä tämä virtuaaliviisaria heilautti.

Käyttäjän hemmoheikkinen kuva
hemmoheikkinen

Onko tämä unelmieni täyttymys? 1800-luvun Lontoo, jota on höystetty okkultismilla. Mukavaa myös, että tekijät ovat ottaneet teollistumis teeman, sekä sen, kuinka maailma oli omanlaisensa murroksen kohteean tuona ajanjaksona. Innolla odottelen!

Käyttäjän Miika Huttunen kuva
Miika Huttunen

Ja tässä pelkkää in-game -kuvaa sisältävä video toimituksen hölinöillä varustettuna: http://www.pelaajalehti.com/pelaajahd/pelaajahd-the-order-1886-pelikuvaa-ja-kommenttiraita

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Näyttää kyllä todella mielenkiintoiselta peliltä ja nuo isot kirkkaat punaiset k18 lätkät tuossa trailerin alussa vain herätti mielenkiintoa peliä kohtaan entistä enemmän! Kunpa vain ei liiaksi olisi typerää QTE:tä.

Käyttäjän YritaEdes kuva
YritaEdes

Vähän mitään sanomaton oli tuo traileri. Olihan se joo kivaa skenaario maalailua, mutta ei mitenkään erityisen vakuuttava.

Tuo Huttusen linkin takana ollut gameplay pätkäkään ei hirveästi sytyttänyt, nimittäin QTE:t vaikka kuinka saisitkin päättää mitä teet on silti QTE. Lisäksi vaikka sivukujat ovatkin ahtaita ja kapeita, ei se helpota vähennä "been there, done that" -fiilistä. Toki jos pelissä nuo kujat muodostavat jonkin kivan sokkelon niin se on asia erikseen, mutta koska kyseessä on räiskintä, niin epäilen vahvasti.

Lisäksi voisin heittää veikkaukseni tarinasta pöydälle: Systeemin johtajat on pahiksia ja liitossa tämän mystisen pahuuden kanssa ja pelinpäähenkilö vaihtaa jossain kohtaa peliä puolta vallankumouksellisten puolelle koska oma pomo on mulkku.

Käyttäjän Kukko kuva
Kukko

Todennäkösesti lopun hirviö on vaihtoehtoversio Viiltäjä-Jackistä.

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy
Lainaus käyttäjältä Kukko

Todennäkösesti lopun hirviö on vaihtoehtoversio Viiltäjä-Jackistä.

Selvennätkö, mihin tämä todennäköisyys perustuu?

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Näyttää melko mielenkiintoiselta. Kun vielä vähän enemmän näkisi.
Noh, eiköhän tule hankittua jos on hyvä sitten. Grafiikka on aika hyvää, vaatteet varsinkin. Niihin kiinnitän aina huomiota paljon. Päähenkilön viikset on hieman huomionkipeät, mutta kyllä niihin tottuu. :D

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

En tiennytkään että tää on SUURPELI, kuten otsikossa lukee.