Tältä näyttää Rare-klassikon paluu! Uusi Battletoads-peli sai ensimmäisen pelikuvatrailerin / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää Rare-klassikon paluu! Uusi Battletoads-peli sai ensimmäisen pelikuvatrailerin

10.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Vuosi sitten pikaisesti vahvistettu uusi Battletoads-peli on vihdoin esittäytynyt kunnollisemmin. Uudella trailerilla katsojia tervehtii niin uusi piirrosvetoinen ulkoasu kuin tietysti läjä pelikuvanäytteitä

Alkuperäisen Battletoadsin malliin myös uusi peli on sivulta kuvattu toimintamätkintä, jota väritetään myös esimerkiksi ajoittaisilla ajoneuvo-osuuksilla. Pelaamaan peliä pääsee tietysti niin yksin kuin yhteistyönä yhteensä kolmen pelaajan voimin.

Kehitteillä Battletoads on Xbox Onelle Raren ja Dlala Studiosin yhteistyönä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Ei kyllä näytä Battletoadsilta, pelattavuus on niin erilainen kaikkien mekaniikkojen kanssa että jos laittaisin sen vieretysten minkä tahansa aikaisemman pelin kanssa - mukaanlukien Double Dragon crossover - se tuntuisi kuin se olisi ihan oma IP:nsä johon lätkäistiin Battletoads päälle. Artistinen suuntauskin on päin helvettiä, hahmot eivät muistuta yhtään itseään, Rashillä on naurettavat tikkuraajat, Pimple on jostain syystä cringein headbangeri ikinä ja Zitz teleportailee. Grafiikat ovat yököttävän pirteitä ja menee täysin Battletoads-pelien synkkiä maisemia vastaan, peli tuntuu Nicelodeonin animaatiosarja lisenssipeliltä lapsille. Tuntuu kun tekijät tahallaan päättivät tehdä pelistä totaalisen vitsin, mieleni tekee lainata Red Shirt Guy:ta Blizzconista: "Is this an out of season April Fools joke?" Mitä tulee ajoneuvo-osuuksiin, takaapäin kuvattu 3D voi toimia paremmin kun alkuperäisten sivulta kuvattu toiminta, mutta edelleenkin ne eivät tunnu samalta. Tekijät olisivat voineet ottaa oppia Streets of Rage 4:stä ja kuinka se on pysynyt uskollisena esikuvalleen.

LISÄKSI! Kääntäkää videon nopeus 0,25 ja yrittäkää pysäyttää se 0:59 kun tuo ajoneuvokohtaus menee pois, naishahmo syöksyy ruudun vasemmalla puolella nopeasti. Onko tuo uusi Dark Queen? Totaallinen pettymys, miinus 9000!

Joo, mielenkiinto peliin tippui juuri lattian läpi hornaan, peli on yhtä kun kuollut minulle.

Käyttäjän Lucian kuva
Lucian

Täysin samoilla linjoilla. Graafinen ulkoasu oli täydellinen pettymys. En tule pelaamaan, vaikka saankin ilmaiseksi GamePassin kautta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Kylläpäs ne raiskas tuon pahiksen. Woke SJW-paskaa.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

No joo, ihan ensin olin vähän eri mieltä (kommentoijien kesken) mutta tuo pahis (en tiennyt/muistanut ikinä sen nimeä) on jo niin erilainen mitä muistan alkuperäisestä, että jo sen takia vähän pettymys tämä tyyli. Itse sammakot menisi vielä itselleni tuollaisina mutta nuo viholliset on jotenkin tylsiä ja meno turhankin hektistä noilla grafiikoilla.

Voihan tuo hyvä peli silti olla mutta Battletoadsin suhteen tosiaan paremminkin lapsille suunnattu lauantai-aamun versio. Ehkä se on ideanakin, kuten uusissa Muumeissa, eli saada uusi sukupolvi tuota pelaamaan eikä meitä vanhuksia?

Käyttäjän Panthour89 kuva
Panthour89

Battletoads goes Nickelodeon. Ei jatkoon.

Nyt kun hetken tässä sulattelin, niin mulla tuli itse asiassa vähä samankaltaiset fiilikset tosta Streets of Rage 4:stakin. Noh, it's all about the gameplay and music. Niitä ei saa munata.

Nostoja