Tältä näyttää Resident Evil -verkkoräiskintä Umbrella Corps / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää Resident Evil -verkkoräiskintä Umbrella Corps

8.10.2015 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4
Tältä näyttää Resident Evil -verkkoräiskintä Umbrella Corps

Julkaisija Capcom on tarjonnut pelikuvakatsauksen tulevaan Resident Evil -peli Umbrella Corpsiin.

Umbrella Corps on hieman erilainen irtiotto Capcomin kauhuklassikkojen sarjasta. Perinteisen Resident Evil -selviytymiskauhun sijaan Umbrella Corps on puhdasta verkkoräiskintää pelisarjan teemalla varustettuna. Oheinen video esittelee kehittäjien välisiä yhteenottoja kolmen hengen tiimeissä. Videon perusteella peli on melko suoraviivaista toimintaa, mutta tarjolla on myös vilaus Umbrella Corpsin räiskintää värittäviin pelimekanismeihin.

Umbrella Corps ilmestyy näillä näkymin ensi vuoden alkupuolella pc:lle ja PS4:lle.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ainakaan eivät edes yritä väittää, että tämä olisi selviytymiskauhupeli. Ok. Nyt sitten, kun pääsarja palaisi juurilleen.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei nyt mitenkään varsinaisen huonoltakaan vaikuttanut mutta en silti näe tässä oikein mitään minkä vuoksi tätä pelaisi. Mietin myös ensin mikseivät zombit reagoi mutta jotkin häiritsinreputhan tuolla tuntui olevan selässä. Sekö tässä nyt on ainoa/isoin ero muihin räiskintöihin? Lisäksi tuo kuvakulma oli ajoittain vähän huono kun oli seinää edessä, ellei sitten pysty vaihtamaan toiselle puolelle hahmoa, kuten monissa peleissä on mahdollista.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Sääliksi käy graafikoita, kun paletista on viety kaikki värit, jäljelle ovat jääneet vain ankeat harmaan sävyt! Yritä niillä sitten tehdä mukavan näköistä katseltavaa, itse ainakin masennuin värimaailman ankeudesta.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Hahmot näyttää jäykemmiltä ku naapurin 80-vuotias Matti.