Tältä näyttää Resident Evil Wiillä / Uutiset / pelaaja.fi

Tältä näyttää Resident Evil Wiillä

7.04.2007 // Kirjoittanut: Riot
51

Capcom julkaisee Resident Evil 4:n Wiille ja tuo myös valopistoopelityyppisen, raiteilla kulkevan uuden Resident Evil: The Umbrella Chronicles -pelin Nintendon konsolille. Chronicles sisältää joitakin nelosesta tuttuja juttuja, kuten kohtaukset, joissa pelaajan kohtaloa selvitellään nopeilla napin painalluksilla.

Wiin Resident Evil 4 on käännös GameCube-versiosta, mutta tietenkin varustettuna uudella ohjausjärjestelmällä sekä PS2-versiosta löytyneillä ekstroilla.

Molempien pelien pitäisi ilmestyä Euroopassa ennen vuoden loppua. Alla kuvia Umbrella Chroniclesista.

resident_evil__the_umbrella_chronicles-nintendo_wiiscreenshots7860reutc1.jpgresident_evil__the_umbrella_chronicles-nintendo_wiiscreenshots7861reutc10.jpgresident_evil__the_umbrella_chronicles-nintendo_wiiscreenshots7862reutc2.jpgresident_evil__the_umbrella_chronicles-nintendo_wiiscreenshots7863reutc3.jpgresident_evil__the_umbrella_chronicles-nintendo_wiiscreenshots7864reutc4.jpgresident_evil__the_umbrella_chronicles-nintendo_wiiscreenshots7866reutc6.jpgresident_evil__the_umbrella_chronicles-nintendo_wiiscreenshots7867reutc7.jpgresident_evil__the_umbrella_chronicles-nintendo_wiiscreenshots7868reutc8.jpgresident_evil__the_umbrella_chronicles-nintendo_wiiscreenshots7869reutc9.jpg

Alla Capcomin Resident Evil 4 -verkkosivulta napattuja kuvia Wiin RE4:stä.

op_02.jpgop_03.jpgop_05.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Apinaboy kuva
Apinaboy

Hienoa!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

UC ei kyllä yllä noissa kuvissa edes RE4 Cube-version tasolle. RE4 Wiille on kyllä se minkä itse aion ainakin ensisijaisesti ostaa.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

komealta ja pelattavalta näyttää edelleen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

UC:n meinasin hankkia, mutta hyllyyn jää. Ei kiinnosta mikään pirun arcade shoot em up -mättö, varsinkin kun edelliset RE: Shoot em upit ovat olleet umpisurkeita.

3rd party kills wii!

Käyttäjän Silent Hill kuva
Silent Hill

Pitäisiköhän sittenkin ostaa Wii, vaikuttaa tuo Umbrella Crhonicles niin hyvältä.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Asiaa! Umbrella Chronicles vaikuttaa jo lupaavalta. Saas nähdä miten tuo RE4 käännös sitten onnistuu.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"UC ei kyllä yllä noissa kuvissa edes RE4 Cube-version tasolle"
-Se menee vain iin, että kuutio ei pystyisi tuota UC:ta pyörittämään.
Taitaa olla jo tuo wiiscreenshots7864reutc4.thumbnail.jpg valot liikaaa kuutiolle. Varmasti sama henkilö joka väitti, että Re4 grafiikkaa ei olla ylitetty tässä sukupolvessa? ;>

Itse aiheeseen. UC ei oikein vakuuta jos on pelkkä raiteilla kulkeva juna. Mutta screenshotit ovat olleet hienoja. \,,/ Varmasti kummatkin tulee ostettua, koska suuri RE fani olen.

Käyttäjän slaverstrike kuva
slaverstrike

pelkästään UC:n takia olisin ollut valmis ostamaan Wiin (tosin ostin alunperin Wiin muista syistä :) ). odotan todella innolla kyseistä peliä.

Käyttäjän Pyramidhead kuva
Pyramidhead

Onpas huonolaatuisia kuvia UC:stä. Todella hienolta muuten vaikuttaisi, mutta selvää ei tahdo saada.

Käyttäjän Pyramidhead kuva
Pyramidhead

Ja niille, jotka tuota UC:tä haukkuivat rumaksi näiden kuvien perusteella, tässä on lyhyt video pelistä. Siinä se näyttää varsinkin Wii-peliksi erittäin hyvältä. http://www.capcom.co.jp/bio_uc/.