Tältä näyttää seuraava kotimainen suurräiskintä Control – tuoreessa tarinatrailerissa mukana uusi hahmo sekä Martti Suosalo

Kotimainen Remedy Entertainment -studio on antanut tarinallisen maistiaisen tulevasta Control-suurräiskinnästään.

3.8.2019 13:21

Kotimainen Remedy Entertainment -studio on antanut Pelaajalle maistiaisen tulevasta Control-suurräiskinnästään.

Elokuun lopulla ilmestyvästä toimintarymistelystä on tarjolla tuore tarinatraileri, jossa esitellään pelin entuudestaan nähtyjen kasvojen lisäksi myös uusi ja varsin keskeiseltä vaikuttava hahmo. Trailerin, jossa vilahtaa myös kotimainen näyttelijälegenda Martti Suosalo, voit katsastaa ohesta.

Control on yliluonnollisilla vivahteilla höystetty tarinallinen toimintaseikkailu, jossa Courtney Hopen (mm. Quantum Break sekä Kauniit ja rohkeat) esittämä Jesse Faden saa vastaansa toisesta ulottuvuudesta olevat hiss-olennot ja hallitsee itsekin yliluonnollisia kykyjä. Pelin lupaillaan olevan avoimempi kuin studion aiemmat pelit, sillä pelaajat pääsevät tutkimaan muotoaan muuttavaa The Oldest House -virastoa.

Remedy julkistikin viime viikolla, että Controlin kehitys on saatu päätökseen ja peli on siirtynyt monistukseen. Kauppoihin se saapuu 27. elokuuta, alustoinaan niin PlayStation 4, Xbox One kuin pc:kin Epic Games Storen kautta. Pc-version laitevaatimukset voi katsastaa täältä.

Lisää luettavaa